Greška

Došlo je do greške.

Test: Scuderia Ferrari R200 by Logic3

12.09.2012 09:43 | 0 Multimedija
Test: Scuderia Ferrari R200 by Logic3

Do sada smo imali prilike da vidimo mnoge proizvode koji su se povezivali sa brendovima iz auto-moto sveta. ASUS je pravio notebook-ove sa Lamborghini potpisom, Acer sa Ferrari značkom, a spisak je izuzetno dugačak. Ovog puta su na redu slušalice. Naime, kompanija Logic3 je u saradnji sa popularnim italijanskim proizvođačem automobila, ali i velikanom sveta Formule 1 predstavio kompletnu liniju audio proizvoda koji osim fantastičnog dizajna donose i adekvatan kv

Test: Scuderia Ferrari R200 by Logic3


Nebojša Todorović

Scuderia Ferrari R200 by Logic3

Pre svega, posvetićemo par rečenica o proizvođaču. Da budemo potpuno iskreni, ni mi nismo imali ranije susreta sa kompanijom Logic3 niti sa njenim proizvodima i kao takva nam je bila potpuno opskurna. Nakon malo traganja po internetu može se reći da njeno ranije iskustvo sa ovim tipom proizvoda nije preveliko. Osim što su se bavili veleprodajom periferija, kasnije su napredovali i počeli da prave sopstvena rešenja u audio dodacima. Danas njihov fokus su dodaci za Apple liniju u vidu dokova, slušalica, zvučnika i slično. Prvi ozbiljan korak u audio segment je napravlje upravo sa Ferrari linijom koja je dobila sopstveni sajt i generalno se odvaja od ostatka ponude. Uz sav trud koji su uložili, moramo priznati da i pored malo skepse, očekivanja nisu bila nisko postavljena.

Pakovanje
  

Već od dobijanja kutije, jasno je bilo da se radi o slušalicama koje će se pre takmičiti sa klasom kojoj pripada Beats, pre nego audifilskim modelima kakav je Sennheiser, AKG, Grado itd. Dakle, ovde se nije išlo rezonom da dobijete što više zvuka za uloženi novac, već je jako bitan i imidž koji uređaj nosi, kao i način na koji se pristupilo raznim detaljima od samog pakovanja, preko izrade do funkcionalnosti.  Za korisnike koji su fanovi Ferarija u bilo kom obliku, ove slušalice bi mogle da budu interesantnije nego bilo koji drugi brend upravo zbog logoa koje nose.Kao što možete videti, sličnost koju deli sa cenovno bliskim Beats Solo modelom je ogromna. Kutije su gotovo iste po pitanju oblika i art koncepta, a isto važi i za dimenzije. Ovo ne iznenađuje, jer ugledati se na Beats kada govorimo o ovakvim brendovima nikako ne može biti loša stvar. Naravno, ne govorimo o kvalitetu samih slušalica, već o svemu ostalom što ih prati.Prilikom otvaranja kutije prvo smo naišli na zanimljiv crveni kartončić, na kome je zlatnim slovima opisan motiv stvaranja ove linije proizvoda sa zahvalnicom kupcu i željom da uživa u korišćenju. Već viđeno, ali jako simpatično svaki put...Ispod nailazimo na kompletan sadržaj smešten unutar čvrste torbice, pored koje se nalazi i kratko uputstvo i uslovi garancije. Sama torbica je izvedena prilično kvalitetno, a karakteriše je karbonska tekstura koja naglašava sportski duh proizvoda. Pomoću rajsferšlusa se otvara, odnosno zatvara i verujemo da je u stanju da zaštiti slušalice i od jačih potresa.Podrazumeva se i Ferrari logo na sredini koji nije izveden samo u obliku štampe ili nalepnice, već se radi o minijaturnom znaku izrađenom od metala koji govori da je Logic3 imao namere da svoju Ferrari liniju progura na tržište kao ozbiljnog konkurenta, a ujedno da se maksimalno približi fanovima ferarija koji će itekako ceniti trud oko svakog pojedinačnog detalja.
Komentari

0 Dodaj komentar

Test: LG SP-820 Smart TV Upgrader

Test: Blueberry TV Cat - Android na vašem TV-u

  • Povezane teme:
10304
10305
10306
10307
10308
10309