Greška

Došlo je do greške.

Test: QNAP TS-453Bmini

08.11.2017 11:52 | 0 Hardver
Test: QNAP TS-453Bmini

Bez obzira na njegovu malu i kompaktnu pojavu, QNAP TS-453Bmini je "nabijen" naprednim mogućnostima i u tom pogledu predstavlja vrlo koristan uređaj kome je lako naći ulogu u kući ili manjoj firmi. U pitanju je savremeno konstruisan uređaj na bazi liste najnovijeg hardvera koji sa svoje strane daje specifičan karakter dotičnom NAS uređaju prevazilazeći njegovu misiju na osnovu onoga što bi iz njegovog naziva većina korinsika mogla da nasluti.

QNAP TS-453Bmini

QNAP TS-453Bmini je naslednik dobro poznatog TS-453mini-2G NAS modela iz 2015. godine. Blago poboljšane karakteristike su izraz evolucije pouzadanog i svestranog uređaja koji se sigurno približio idealu savršenog kućnog NAS uređaja. Oni su odavno prerasli funkciju proste eksterne fioke za diskove i postali pametni, autonomni uređaji koji mogu u potpunosti zameniti čak i klasični računar u pojedinim situacijama. Ovaj uvod možda i najbolje opisuje danas testirani QNAP TS-453Bmini NAS uređaj...
 
QNAPTS453Bmini5mala.jpg
 
Fleksibilan i veoma brz TS-453Bmini je jedan klasični NAS nove generacije koji bismo rado preporučili svima, međutim njegova visoka cena za jedan nekonfigurisan NAS bez diskova koje je potrebno posebno nabaviti, će mnogima predstavljati neopremostiv problem u želji za nabavkom ovog uređaja. Po svojoj prirodi QNAP TS-453Bmini je namenjen kućnom profilu korisnika kao i onima koji svoj posao vode iz kućnih kancelarija, te manjim firmama.
 
Izgled se nije menjao u odnosu na prethodni model. U pitanju je lep i atraktivan uređaj sa kompaktnim kućištem u "piano" efektu crne plastike koja se već na prvi pogled odlično uklapa pored LCD TV-a kao neki najčešće zamišljeni ambijent dnevnog boravka. Ne zahteva puno radnog prostora i ako tome dodate gotovo bešuman rad kao stvoren je za nezahtevan uređaj u svrhu skladištenja podataka i neke naprednije svakodnevne funkcije.
 
QNAPTS453Bmini3mala.jpg 
TS-453Bmini je idealno opremljen za jednu od važnijih misija u vašoj dnevnoj sobi kao centralno sabirno mesto za podatke svih vrsta kao i reprodukciju 1080p/4K multimedia sadržaja. Zbog toga ovaj model poseduje HDMI 1.4 video izlaz i odgovarajući daljinski upravljač koji stiže kao standardni deo pakovanja TS-453Bmini NAS paketa sa svim pripadajućim kontroloma za reprodukciju video sadržaja direktno sa NAS uređaja bez potrebe korišćenja drugog uređaja ili računara.
 
Možda zvuči pomalo iznenađujuće ali NAS uređaji su već neko vreme preuzeli funkciju klasičnih video/media plejera jer je dovoljno povezati pomenuti HDMI priključak na veliki ekran LCD televizora, dodati tastaturu i miš na NAS uređaj direktno u jedan od raspoloživih USB portova te odmah možete započeti sa radom i korišćenjem ovog uređaja. 

Predstavljamo: QNAP TS-873U-RP-8G

Slične teme
10203
10205
10206
10207
10208
10209