Greška

Došlo je do greške.

Test: LG G Flex

27.02.2014 19:30 | 71 Mobile
Test: LG G Flex

Ko kaže da smartfon mora da bude potpuno ravan? LG svakako osporava ovu tvrdnju svojim G Flex modelom - prvim zakrivljenim telefonom koji imamo priliku da testiramo. Da li je ovo budućnost smartfona, tačnije odlika koju ćemo viđati sve češće? Nismo sigurni, ali LG je svakako među prvima koji je stavlja u praksu. Više fablet nego smartfon sa svojim 6-inčnim ekranom, nailazimo na hardverski moćan i po mnogo čemu unikatan uređaj. Dosta sličnosti deli sa kompanijskim vodećim LG G2 modelom, mada je dovoljno različit da bude jedinstven i naizgled veoma interesantan...

Test: LG G Flex

Dragoljub Radovanović

Stanite malo, zakrivljeni telefoni? Da li je to sada najnovija stvar kada su u pitanju uređaji ovog tipa? Očigledno jeste, pošto se nekoliko meseci unazad oko njih podigla ogromna buka. Vreme će pokazati koliko će se ovaj trend primiti, a još uvek nismo u toj fazi da baš svaki proizvođač u planu ima zakrivljeni telefon. Ova odlika je po našem mišljenju prisutna čisto da se pokaže da je tehnologija napredovala do te tačke da je ovako nešto izvodljivo. U fokusu su trenutno dva proizvođača koji nude zakrivljene telefone - LG sa modelom kojim se bavimo danas i Samsung sa Galaxy Round-om.

Zakrivljeni telefoni nam ipak nisu potpuno nepoznata stvar. Sećate li se Samsung Galaxy Nexus smartfona koji smo testirali pretprošle godine? Istina, on nije toliko zakrivljen kao G Flex, radijus jeste mnogo blaži, ali se i dalje računa. LG je ipak otišao jedan korak dalje i ovo zaobljenje učinio mnogo primetnijim. Zanimljiva stvar kod njega nije samo to što je zakrivljen, već njegovo ime nosi još osobinu - mogućnost savijanja. Kada malo bolje razmislite, shvatite šta je potrebno da bi tako nešto bilo moguće. Pre svega fleksibilan ekran zajedno za staklom, baterija, pa i matična ploča telefona, što je impresivno. Naravno, pričamo o blažem stepenu savijanja telefona, stvari koje ćemo se dotaći nešto kasnije u tekstu. 

Vojkan Moderators postova: 16698
Šta znam, meni je tako bilo na G3. Kad sam ga uzeo na kitkatu nije imao LTE, onda sam skinuo KDZ po IMEIu i dobio sam LTE.
Vidi i ovo --- link ---
niksha Član postova: 236
Ne moze nikako drugacije?
Vojkan Moderators postova: 16698
Flešuješ rom koji to ima
niksha Član postova: 236
Ljudi da li neko zna kako da se ukljuci 4G na G Flexu? Kad udjem u opcije u Mobile Networks uopste mi ne daje opciju za 4G / LTE? Da li neko zna kako to da se resi?
Pablo Član postova: 6603
Citiram korisnika: borriello22Nema na lageru vise haha, verovatno su imali 2 komada za tu vikend akciju, sjajno
Samo da nije bio izložen negde i da mu nije izgoreo ekran

Test: Blu Life Pure

Test: Sony Xperia Z1 Compact

10104
10105
10106
10107
10108
10109