Greška

Došlo je do greške.

Test: LG Cinema 3D 47LA860V

05.07.2013 20:32 | 0 Multimedija
Test: LG Cinema 3D 47LA860V

Dobili smo priliku da se upoznamo sa novim modelom televizora kompanije LG, serijom koja je odmah ispod vodeće serije 9 i koja je po mogućnostima veoma slična. Ovaj Smart televizor poseduje Cinema Screen dizajn sa veoma uzanim okvirom, 800 MCI indeks jasnoće pokreta, i kao što je to poznato pasivnu tehnologiju 3D prikaza. Tu su i mnoge druge mogućnosti kao što su Miracast i WiDi standardi, Smart Share, MHL i Tag On funkcija lakog deljenja sadržaja pomoću NFC nalepnice, itd. Televizor kontrolišete pomoću odličnog Magic daljinskog, koji podiže nivo interakcije sa televizorom na novi nivo...

Test: LG Cinema 3D 47LA860V

Dragoljub Radovanović

Sredinom oktobra meseca prethodne godine susreli smo se sa vodećim televizorom kompanije LG, koji na nas nije ostavio utisak savršenosti. Kod njega je postojao nešto jedan broj nedostataka, koji su bili dovoljno bitni da promene celokupnu sliku koju smo imali o njemu. LG je uvideo gde je napravio greške kod prošlogodišnjeg modela, tako da se ove godine fokusirao na ispravljanje raznih nedostataka - možemo već sada reći da je to obavljeno prilično uspešno. Pored toga što je ispravljeno dosta nedostataka, ove godine je uključen i dobar broj novih funkcija, koje itekako pomažu da se LG uspešno bori protiv jake konkurencije.

Šta je to što nam LG 47LA860V donosi ove godine od mogućnosti? Krenimo od osnovnih stvari kao što je dizajn televizora. Kao i prethodne i ove godine je u fokusu takozvani Cinema Screen dizajn sa uzanim ivicama i svake godine lepšim i interesantnijim rešenjima postolja. Ove godine je ponovo prisutan dvojezgarni procesor, ali ono što je novitet i nešto po čemu je LG zaostajao prethodne godine a to je ugrađena Web kamera. Tehnologija koja je zapravo i prvobitna kreacija ove kompanije je njihov pasivni Cinema 3D prikaz bez treperenja. Treba napomenuti da uz televizor dobijate besplatno četiri para naočara za praćenje 3D materijala i dva para Dual Play naočara za igre.Ono što je nama u prethodnim godinama bila uvek odlična stvar kod LG televizora je specijalan način interakcije uz pomoć odličnog Magic daljinskog. On nudi veoma jednostavan i efikasan način kontrolisanja koja koristi tehnologiju praćenja pokreta. Samo usmerite daljinski ka ekranu na kome dobijete kursor, koji kontrolišete pomeranjem daljinskog kroz vazduh. Prethodne godine tu je bilo usmeravanje i točkić pomoću koga vršite skrolovanje, a od ove godine tu je i šema magičnih gestova ali i prepoznavanje glasa. LG LA860V poseduje i brojne tehnologije povezivanja kao što su Miracast, WiDi, NFC Tag On, Smart Share DLNA itd. Tu je i MCI 800 indeks jasnoće pokreta, koji donosi sliku bez zamućivanja u brzim scenama.


Komentari

0 Dodaj komentar

Test: Samsung 3D LED LCD 55F8000

Test: Samsung Evolution TV Kit

  • Povezane teme:
10304
10305
10306
10307
10308
10309