Greška

Došlo je do greške.

Test: HyperX PulseFire FPS

19.10.2017 13:10 | 6 Games
Test: HyperX PulseFire FPS

U prenatrpanom segmentu gejmerske periferije, Kingston je sa svojim HyperX brendom napravio nekoliko izuzetno pažljivo odmerenih koraka. Nakon fenomenalne Cloud serije headsetova, koji već nekoliko generacija dominiraju tržištem po pitanju odnosa uloženo-dobijeno, predstavljena je i zanimljiva Alloy FPS mehanička tastatura, a na samom kraju i jedine dve preostale stavke koje upravo danas i imamo na testu – HyperX Pulsefire FPS miš i Fury S podloga za njega.

HyperX PulseFire FPS miš

Vladimir Pejić

Zanimljivo je kako je Kingston već duži niz godina prisutan i vrlo aktivan na gejmerskoj e-Sports sceni kroz razna sponzorstva, ali kako je tek sada odlučio da se ozbiljnije pozabavi verovatno i najvećim “problemom” svakog ozbiljnijeg gejmera. Složićete se, verovatno najozbiljniji problem za svakog igrača jesu kvalitetne i u isto vreme pristupačne gejming periferije.


 hyperx_pulsefire_1_s.jpg


Takođe je zanimljiv i pristup kojim se Kingston poslužio kod svakog pojedinačnog perifernog uređaja – driverless soluciji koja zahvaljujući maksimalnoj jednostavnosti nikada neće stati između gejmera i igre. Ono do čega je Kingston uvek više držao bili su vrhunski dizajn, ergonomija i funkcionalnost. Zato i ne čudi da novi Pulsefire FPS miš prati ovu filozofiju u potpunosti.


 hyperx_pulsefire_5_s.jpg


Samo pakovanje ne donosi puno iznenađenja, a po pitanju grafike i dizajna prati stil koji smo nedavno videli u testu Cloud Revolver S headseta. Najvažnije informacije o senzoru, svičevima i masi predstavljene su na boku, dok na pozadini možemo videti pun izgled miša kao i informaciju da je reč o dobitniku reddot 2017. nagrade za dizajn, što je izuzetno priznanje koje se već više od 60 godina dodeljuje najbolje dizajniranim proizvodima iz svih kategorija.


hyperx_pulsefire_8_s.jpg


Kutija u kojoj se nalazi miš smeštena je unutar spoljašnjeg omota, nosi samo HyperX logo na sebi i otvara se poput školjke prezentujući vam tako sam Pulsefire FPS miš u potpunosti. Pored miša u kutiji se još nalaze i kratko uputstvo za upotrebu kao i standardna HyperX čestitka, koja predstavlja neku vrstu dobrodošlice u HyperX gaming svet. Dakle, paket je vrlo jednostavan, ali je u isto vreme i vrlo lepo i elegantno prezentovan.

 

vladimirdowla Član postova: 3171
Inače držim dosta do toga, često gledam da li ima nekih novih komentara jer sam tamo kod mene navikao na to. I dan danas imam preko 10ak komentara, pitanja ... dnevno na onim klipovima, bukvalno svaki dan. Ovde na Bench-u je to vrlo slabo, na Bench YT takođe. Izuzetno neaktivna publika. I btw nisam ljubitelj onih "prvi", "drugi", "bratee" i sličnih komentara, već volim da pročitam nešto konstruktivno. Nešto na osnovu čega mogu da izvučem neki zaključak kako bih određenu stvar ispravio u narednom periodu, to je za mene zlato. Ne volim kad ljudi ignorišu neke kritike, savete i teraju samo po svom.
Tefterilo Član postova: 316
Hvala što si odvojio vreme da odgovoriš na ovu, ne kritiku već eto neko zapažanje. Meni bi mnogo bolje zvučalo na primer "autoru ovog teksta se miš toliko dopao da se jedva rastao od njega... " . Nesto na taj fazon. Svakako samo nastavi tako kako radiš. Sviđalo mi se i dok si to radio na svom kanalu.
vladimirdowla Član postova: 3171
Šta znam, da li bi bilo previše "sebično" ili neprofesionalno obraćati se kao "ja" e ne "mi"?
Jer Benchmark je ipak na nivou iznad individualnih recenzenata, kakav sam i sam bio na onom YT kanalu. Takođe, pre zaključka se uvek posavetujem sa urednikom, pokažem šta mi se svidelo, a šta nije. Više mišljenja je uključeno sada, sreća pa svako ima neki svoj fazon kod ovih periferija. Jednom se sviđa Claw grip npr., drugom je užasan ... Kad smo nedavno imali ona dva CM Master miša, tačnije jedan u dva oblika, moje mišljenje po pitanju komfora je bilo potpuno suprotno i to je i ispraćeno u tekstu sa "ali ovo se možda neće svima dopasti". Tako da ja npr. mislim da je sada još realnije nego kad sam ono samostalno radio , iako se opet slažem i sa tobom da zvuči nerealno jer ni sam nisam ljubitelj tih obraćanja u množini. Baš ćemo popričati o tome ovih dana u Bench-u kad navratim, ipak je i sam review kad ga potpisuje jedna osoba više neko individualno/subjektivno mišljenje ...
Tefterilo Član postova: 316
Ma ok je sve to, samo meni zvuci nekako nerealno.
Gizmo Moderators postova: 7214
Tefterilo, izguglaj pojam Editorial We i bice ti jasno.

Test: Logitech G613

Test: Gigabyte Aorus K7

10404
10405
10406
10407
10408
10409