Greška

Došlo je do greške.

Sapphire Select Club

09.07.2014 08:42 | 0 Hardver
Sapphire Select Club

Sapphire omogućava svakom korisniku njihovih grafičkih karti da se pridruže posebnom klubu u okviru koga će mu biti dostupno učestvovanje u različitm nagradnim igrama, prijavljivanju za dobijanje besplatnih igara i još dosta toga.

Sapphire Select klubu se pristupa tako što se na www.sapphireselectclub.com unese serijski broj Sapphire grafičke karte, kao i jedinstveni kod koji se dobija na promo letku unutar pakovanja. Kada se ovi brojevi provere, postajete član i nakon toga možete da učestvujete u različitim akcijama koje kompanija, relativno često, organizuje. Takođe, dobijate poseban tretman na polju podrške za proizvod koji koristite i imate prioritet kada postavite pitanje vezano za njegovo korišćenje.

sapphire_select_club_02_s.jpg

Sapphire Select klub ima dve vrste članstva i to srebrno i zlatno. Svako ima mogućnost da postane srebrni član i za njega nije neophodno da se izvrši kupovina Sapphire proizvoda. Sa druge strane, ukoliko želite da imate pune pogodnosti koje nosi zlatno članstvo, potrebno je da postanete vlasnik Sapphire grafičke karte ili nekog drugog proizvoda.

Sapphire TriXX OC Utility

AMD Mantle

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209