Greška

Došlo je do greške.

Samsung donosi novi način za gledanje fudbala u udobnosti doma uz opciju Football Mode

24.10.2014 10:51 | 0 Multimedija
Samsung donosi novi način za gledanje fudbala  u udobnosti doma uz opciju Football Mode

Ljubitelji fudbala tvrde da ništa ne može da zameni prisustvo na stadionu tokom važnog meča, niti tu strast navijanja, kao ni huk sa tribina kada hiljade ljudi zajedno pruža podršku svom timu. Kako nije uvek moguće svoj tim podržati sa tribina, sa željom da svojim potrošačima pruži najbolji doživljaj gledanja važnih utakmica

kompanija Samsung na svojim televizorima donosi funkciju Football Mode. Uz pomoć ove opcije, korisnici će imati utisak kao da se zaista i nalaze na fudbalskom stadionu, dok u stvari uživaju u gledanju utakmica u udobnosti svog doma.

Vrhunski fudbalski doživljaj počinje kada korisnik na svom Samsung televizoru odabere opciju Football Mode. Od tog trenutka, u potpunosti može da kontroliše detalje utakmice. Slika i zvuk su optimizovani tako da donose neverovatno uzbudljivo iskustvo, boje su živopisnije, dok uz multi surrond zvuk može jasno da se oseti uzbuđenje mase.

Uz pomoć opcije Football Mode, korisnici mogu i da upravljaju fudbalskim akcijama, da zumiraju sliku, da ponovo pogledaju sporne odluke sudija ili ponove najzanimljivije trenutke meča. Uz ovu opciju teren nikad nije bio bliži i realističniji, dok zvuci navijanja nikad nisu bili življi.

Opcija zumiranja deli ekran u devet polja, obezbeđujući bolji ugao gledanja izabrane površine, tako da korisnici uvek mogu da pogledaju zumirane prethodne momente meča ukoliko se ne slažu sa odlukom sudije. Osim toga, svi ljubitelji fudbala, a i vrhunske tehnologije, najvažnije trenutke mogu da snime pomoću USB-a ili eksterne memorije.

Samsung Football Panel osmišljen je za fudbalske fanatike. Onaj ko misli da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu, uz opciju Football Mode zaista će i uživati u njemu kod kuće, sa prijateljima, imajući u vidu da je najveća fudbalska smotra na svetu sve bliže

Test: Toshiba L7453DG

Samsung S9 Series 5K HDTV

  • Povezane teme:
10304
10305
10306
10307
10308
10309