Greška

Došlo je do greške.

Povećajte mobilnost sa ultimativnim bežičnim saputnicima – Mobile Lite Wireless

11.06.2014 14:46 | 0 Hardver
Povećajte mobilnost sa ultimativnim bežičnim saputnicima – Mobile Lite Wireless

Prosečan pametni telefon i većina tableta ima samo 70 procenata kapaciteta dostupnog za skladištenje, a mnogi tableti ne sadrže portove, što smanjuje prostor na uređaju. Ovaj problem rešava Mobile Lite Wireless linija proizvoda iz Kingstona

Ova serija proizvoda omogućava korisnicima da bežično strimuju multimedijalni sadržaj sa USB fleš diskova, microSD i SD/SDHC/SDXC kartica na mobilni uređaj. Mogu da posluže i kao punjači u situacijama kada je baterija telefona pri kraju. Za sada su u ponudi dve generacije ovog gedžeta MLW i MLW G2.

mobi6.jpg

MobileLite Wireless uređaji pružaju nenadmašno mobilno iskustvo jer omogućavaju neograničen pristup omiljenim video sadržajima, muzici, fotografijama i fajlovima gde god da se nalazite i predstavljaju najbolje rešenje za proširenje skladišnog kapaciteta mobilnog uređaja.

mobi8.jpg

Korišćenje je jednostavno kao i priključivanje bilo kog USB fleš diska u USB port kako bi se filmovi ili datoteke na brz način, bežično delili i gledali na mobilnim uređajima. SD/SDHC/SDXC ulaz omogućava brzo i lako deljenje fotografija sa prijateljima i porodicom, vađenjem kartice iz kamere i priključivanjem direktno u MobileLite Wireless. Uključen adapter omogućava pristup sadržajima i njihovo deljenje sa microSD kartica koje se koriste u mnogim mobilnim telefonima i tabletima.

mobi4.jpg

Idealni su za zabavu ili putovanja budući da se slike, video sadržaji, pesme ili dokumenta mogu strimovati i deliti sa više korisnika istovremeno.

mobi5.jpg

Obe generacije mogu da posluže i kao mobilni punjači kada je baterija telefona pri kraju. Ono što ih razlikuje je veći kapacitet baterije novog modela od 4640mAh (u odnosu na 1800mAh kod prethodnika) što je dovoljno da se standardni iPhone ili Android telefon napuni dva puta, a samom MLW-u bi trebalo da pruži trajanje baterije od 12 sati.

Pored baterije dosta većeg kapaciteta kod MLW G2 modela sa zadnje strane možemo naći direktan mrežni priključak za bežično rutiranje interneta, pa se fotografije i video sadržaji mogu direktno podeliti na željenoj društvenoj mreži bez potrebe za povezivanjem sa računarom. MLW aplikacija dostupna je na Google Play prodavnici (za Android uređaje), Apple App prodavnici i Amazon prodavnici (za Kindle i Kindle Fire tablete).

mobi10.jpg

MobileLite Wireless uređaji podržani su dvogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću. 

Windows To Go - DataTraveler Workspace

Encrypted Secure Drives

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209