Greška

Došlo je do greške.

Osvoji Alcatel 3c telefon!

11.04.2018 16:24 | 2 Mobile
Osvoji Alcatel 3c telefon!

Nova nagradna anketa na Benchmarku: Alcatel i Benchmark poklanjaju najsrećnijem korisniku Alcatel 3c telefon

Alcatel 3c telefon je predstavljen krajem februara meseca na MWC-u u Barseloni, pre petnaestak dana smo objavili test ovog modela - kako na samom sajtu tako i na našem YouTube kanalu, a danas, kako smo i najavili nedavno, počinje naš giveaway nakon čijeg završetka će najsrećniji od vas na poklon dobiti upravo ovaj telefon!
U svrhu giveaway-ja organizovali smo, sada već na tradicionalni način, malu nagradnu anketu: da biste stekli mogućnost da se kandidujete i osvojite Alcatel 5, neophodno je da tačno odgovorite na sva pitanja u našoj nagradnoj anketi, popunite svoje podatke kako bi mogli da vas identifikujemo u slučaju da ste baš vi srećni dobitnik i naravno - da se subscribe-ujete na Benchmark YouTube kanal, što je jedini dodatni preduslov.

Ne želimo da zvučimo patetično ali još jednom želimo da vas podsetimo da je ovo IGRA u kojoj postoji samo jedan dobitnik. Nadamo se da vam neće biti teško da popunite nagradnu anketu i potrošite svojih par minuta - možda sreća pogleda baš vas! Jednostavno, nije moguće da usrećimo svakog učesnika ovako vrednom nagradom.

Svakom učesniku savetujemo da pogleda naš test, kako pisani tako i onaj u video formi, odgovori na sva pitanja kriju se upravo tu. Ostalo je uobičajeno što se same kontakt forme tiče, uz dodatno, korisničko ime sa google-a kako bi saznali da li ste subscribe-ovani na Benchmark YT kanal, što je ponavljamo - obavezan uslov za učešće.

Još jednom vas molimo da ne šaljete duple prijave jer u slučaju da budete izvučeni kao dobitnik, sledi provera da li postoji dupli nalog. Mnogi su u prethodnim nagradnim igrama prigovarali zašto prvo ne obrišemo duple naloge jer bi navodno Random.org onda izvukao baš njih: to samo nepotrebno produžava izvlačenje. Ako je sreća odlučila da pogleda baš vas, desiće se taman i da je tu sto hiljada učesnika.
Nagradna anketa traje do 1. maja u 23:59 nakon čega ćemo uz pomoć Random.org generatora slučajnih brojeva izvući dobitnika. 

Želimo vam puno sreće!

Vazna napomena: u slučaju da anketa ne može da se učita putem mobilnog telefona, popunite je na desktop ili laptop računaru


Anketa nije pronadjena!

Komentari

0 Dodaj komentar

Predstavljamo: Doro telefoni za starije osobe (video)

Test: Huawei P20 (Video)

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109