Greška

Došlo je do greške.

Osvoji Alcatel 3c telefon!

11.04.2018 16:24 | 2 Mobile
Osvoji Alcatel 3c telefon!

Nova nagradna anketa na Benchmarku: Alcatel i Benchmark poklanjaju najsrećnijem korisniku Alcatel 3c telefon

Alcatel 3c telefon je predstavljen krajem februara meseca na MWC-u u Barseloni, pre petnaestak dana smo objavili test ovog modela - kako na samom sajtu tako i na našem YouTube kanalu, a danas, kako smo i najavili nedavno, počinje naš giveaway nakon čijeg završetka će najsrećniji od vas na poklon dobiti upravo ovaj telefon!
U svrhu giveaway-ja organizovali smo, sada već na tradicionalni način, malu nagradnu anketu: da biste stekli mogućnost da se kandidujete i osvojite Alcatel 5, neophodno je da tačno odgovorite na sva pitanja u našoj nagradnoj anketi, popunite svoje podatke kako bi mogli da vas identifikujemo u slučaju da ste baš vi srećni dobitnik i naravno - da se subscribe-ujete na Benchmark YouTube kanal, što je jedini dodatni preduslov.

Ne želimo da zvučimo patetično ali još jednom želimo da vas podsetimo da je ovo IGRA u kojoj postoji samo jedan dobitnik. Nadamo se da vam neće biti teško da popunite nagradnu anketu i potrošite svojih par minuta - možda sreća pogleda baš vas! Jednostavno, nije moguće da usrećimo svakog učesnika ovako vrednom nagradom.

Svakom učesniku savetujemo da pogleda naš test, kako pisani tako i onaj u video formi, odgovori na sva pitanja kriju se upravo tu. Ostalo je uobičajeno što se same kontakt forme tiče, uz dodatno, korisničko ime sa google-a kako bi saznali da li ste subscribe-ovani na Benchmark YT kanal, što je ponavljamo - obavezan uslov za učešće.

Još jednom vas molimo da ne šaljete duple prijave jer u slučaju da budete izvučeni kao dobitnik, sledi provera da li postoji dupli nalog. Mnogi su u prethodnim nagradnim igrama prigovarali zašto prvo ne obrišemo duple naloge jer bi navodno Random.org onda izvukao baš njih: to samo nepotrebno produžava izvlačenje. Ako je sreća odlučila da pogleda baš vas, desiće se taman i da je tu sto hiljada učesnika.
Nagradna anketa traje do 1. maja u 23:59 nakon čega ćemo uz pomoć Random.org generatora slučajnih brojeva izvući dobitnika. 

Želimo vam puno sreće!

Vazna napomena: u slučaju da anketa ne može da se učita putem mobilnog telefona, popunite je na desktop ili laptop računaru


Anketa nije pronadjena!

Marko Cvetković Neregistrovan korisnik
Prilikom slanja odgovora izgubio mi se wifi pa sam prebacio na mobilni internet i vratio me je na pocetak, nadam se da su odgovori poslati jer nigde nisam dobio potvrdu, a ne smem ponovo da popunim jer u tom slucaju i ako me izvucete nece biti vqlidno

Predstavljamo: Doro telefoni za starije osobe (video)

Test: Huawei P20 (Video)

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109