Greška

Došlo je do greške.

O kompaniji SAPPHIRE

24.06.2014 14:30 | 0 Hardver
O kompaniji SAPPHIRE

SAPPHIRE TECHNOLOGY je vodeći proizvođač i svetski snabdevač inovativnim proizvodima u domenu grafičkih karti i matičnih ploča više od decenije, i po tome je prepoznatljiv na svetskom nivou.

Njegovi proizvodi bazirani na AMD Radeon čipovima su veoma poznati na mejnstrim PC tržištu, kao i među grafičkim entuzijastima koji vole gejming ili sirove performanse. Nedavno je SAPPHIRE proširio svoj portfolio kroz Profesionalna grafička rešenja i rešenja za Integrisane sisteme.

sapphire2.jpg

Inovacija, performanse i odnos uloženog i dobijenog čine SAPPHIRE pravim izborom za grafičke entuzijaste. SAPPHIRE je prva kompanija koja je predstavila Silent rashladno rešenje bez ventilatora, bazirano na toplotnim cevkama, i do danas nudi tu tehnologiju u sklopu svoje ULTIMATE serije. Potom je prvi najavio revolucionarnu Vapor Chamber tehnologiju na polju grafičkih karti, donoseći tiše i efikasnije hlađenje kroz svoju Vapor-X liniju proizvoda. Varijante kao što je TOXIC edicija isporučuju visoke performanse direktno iz samog pakovanja, i nude entuzijastima velike opcije prilikom dodatnog podešavanja za povećanje performansi.

sapphire3.jpg

PGS (Professional Graphics Solutions) je odeljenje kompanije SAPPHIRE koje pšrodaje profesionalne grafičke karte i rešenja u APAC regionu već nekoliko godina. AMD FirePro proizvodi namenjeni radnim stanicama su dobro poznati u industriji i uključuju proizvode visokih performansi namenjene profesionalnom tržištu za širok spektar primena, od CAD/CAE/CAM, DCC i animacija, do Digital Signage domena, primene u medicinskio industriji i Cloud/VDI kompjutingu. AMD FirePro grafičke karte i drajveri su sertifikovani kod svih velikih kreatora profesionalnih softverskih aplikacija.

sapphire4.jpg

Sada je SAPPHIRE imenovan od strane AMDa kao Exclusive Global Distribution Partner za AMD FirePro profesionalnu grafiku. Partnerstvo u domenu distribucije će ojačati globalnu podršku za AMD FirePro profesionalne grafike. SAPPHIRE je proširio svoj tim i sada nudi ova rešenja u nekoliko globalnih regiona.

sapphire5.jpg

SAPPHIRE takođe nudi širok spektar PC matičnih ploča u nekoliko globalnih regiona. Ovaj portfolio je proširen kako bi podržao najnovije CPU i APU tehnologije koje beleže značajan uspon, naročito na kineskom tržištu.

sapphire6.jpg

SAPPHIRE ekspertiza u domenu grafičkih karti i matičnih ploča, kao i njegove sposobnosti da prilagodi rešenja ga čine idealnim da odgovori na potrebe tržišta u domenu digital signage rešenja, gejming mašina, POS terminala, Kiosk information sistema, thin clients rešenja, kao i sistemima za nadzor. SAPPHIRE je oformio posebno Embedded Business odeljenje kako bi odgovorio na potrebe ovih tržišta.

sapphire7.jpg

Novi proizvodi se razvijaju korišćenjem industrijskih standarda, kroz matične ploče malog formata i multi-output grafike, koje zajedno sa postojećim portfoliom postavljaju SAPPHIRE u jedinstvenu poziciju da nudi rešenja od „vrha do dna“, odnosno od profesionalnih grafika, preko integrisanih rešenja do diskretnih grafičkih rešenja i slično.

SAPPHIRE je najavio da će podržati najnovije visokointegrisano “System on chip” SOC rešenje i drugu generaciju accelerated processing unit (APU) i CPU familija kompanije AMD, omogućivši razvijnim timovima da brzo integrišu nove tehnologije u sopstveni dizajn. Takođe, SAPPHIRE je ekskluzivni ponuđač referentnih AMD platformi za nove procesore, namenjene razvojnim timovima, programerima, kreatorima hardverskih platformi.

sapphire8.jpg

SAPPHIRE će nastaviti sa inovacijama, i isporučivati najbolje performanse i kvalitet u kompletnom dijapazonu svojih proizvoda i na svim ciljanim tržištima.

Test: Sapphire Radeon R9 290 Vapor-X Tri-X

Sapphire Cooling Solutions

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209