Greška

Došlo je do greške.

Novogodišnja nagradna igra: Poklanjamo Playstation 4 u Battlefront izdanju

24.12.2015 21:18 | 277 Info
Novogodišnja nagradna igra: Poklanjamo Playstation 4  u Battlefront izdanju

U susret Novoj Godini i usred Star Wars groznice postavljamo pitanje - kada, ako ne sada, je pravo vreme da poklonimo nekome Playstation 4 konzolu u Battlefront izdanju?

Benchmark priprema mnoštvo interesantnih nagradnih igara za naredni period, a za Novu Godinu smo pripremili nešto posebno. Možda se sećate da smo prošle godine poklanjali Sony Playstation 4 20th Anniversary Edition? Ove godine je sasvim logično da za 21-godišnjicu Playstation konzole poklonimo...dabome - Playstation 4 konzolu!

Izuzetno je važno da znate da je potrebno da odgledate video do kraja!

U to ime, imamo radosne vesti za članove Benchmark zajednice - veoma pogodan primerak PS4 se "igrom slučaja" našao kod nas i obradovaće najsrećnijeg među vama. Iskreno želimo svima puno sreće u izvlačenju i zaista nam je žao što samo jednog posetioca od, osnovano nagađamo, nekoliko hiljada zainteresovanih možemo da obradujemo ovim vrednim poklonom. No, biće i nekih drugih prilika jer već sada možemo da kažemo da ćemo kroz ceo januar nastaviti sa nagradnim igrama i deliti vredne stvari, ali otom potom - budite uz nas pa ćete i o tome više saznati.

Najpre, pogledajte naš video posvećen novoj nagradnoj igri:

Propozicije nagradne igre su nepromenjena: obavezno se morate subscribe-ovati na naš YouTube kanal, te lajkovati Benchmark Facebook stranicu, a zatim odgovoriti na tri pitanja! Izuzetno je važno da znate da je potrebno da odgledate video do kraja! Pitanja nisu teška, ali su dostupna isključivo u okviru samog videa, tako da je potrebno da odgledate video da biste znali na koja pitanja zapravo trebate da odgovorite! Nakon toga je sve u rukama sajta Random.org, koji po tradiciji koristimo da izvučemo najsrećnijeg među vama.

Ova nagradna igra trajaće do ponoći, odnosno poslednjih momenata aktuelne godine, 31.12. u 23:59. Tada zatvaramo anketu. Budite milostivi i dajte nam da odmorimo jedan dan od slavlja, pa ćemo već 2. januara objaviti ime srećnog dobitnika! i narednog dana izvlačimo ime srećnog dobitnika. 

A onda, nastavljamo dalje u 2016-oj godini, Logitech za vas ima sjajne volane, a i AMD je spremio nešto jako lepo!

Krenimo na popunjavanje nagradne ankete, i ne zaboravite da je potrebno da lajkujete našu Facebook stranicu i pretplatite se na naš YouTube kanal:

Anketa nije pronadjena!

calexx Član postova: 7703
Поред тога што вишеструки налози имају више шансе да добију награду, на тај начин се и рандом извлачење помери јер ако је (у овом случају) дупли налог био испред извученог, избацивањем би се све померило и неко други би добио. Мислим да сам и у неком ранијем извлачењу видео апсолутно исти дупли налог али немам обичај да коментаришем наградне игре.
Шта је било, било је, ако је већ правило да нема дуплих гласања, неко би могао да се ангажује да избаци такве пре извлачења. Није баш толико велики посао, не долазе милиони гласова.
DoX Član postova: 2009
Pa, nije samo posteno ka ostalim korisnicima koji su imali po jedan nalog, a ako bi se ustanovilo da je Robert stvarno bio prijavljen sa dva naloga onda bi se trebalo ponovo odraditi izvlacenje.
mirza82 Član postova: 4637
Citiram korisnika: Space BeerNe, samo su ranije nakon izvlačenja proveravali da li je pobednik imao dupli unos, a sada su to uradili pre. Sve je bilo i ostalo pošteno
I ovog puta su imali propust, opet se provukao dvojni nalog koji je ovog puta i dobitni.To da li je posteno ili ne, niko od nas ne moze sa sigurnoscu da potvrdi.
Space Beer Član postova: 3906
Ne, samo su ranije nakon izvlačenja proveravali da li je pobednik imao dupli unos, a sada su to uradili pre. Sve je bilo i ostalo pošteno
acidburn88 Član postova: 222
Ovog puta ste otklonili duple unose, kazete u videu gde ste proglasili pobednika. Sto znaci da ih je ranije bilo i da ih niste uklonili. Samim tim te nagradne igre gube na regularnosti i trebalo bi ih ponoviti. Ne moze kod nas nista bez muljanja da prodje!

Imamo dobitnika: Znamo ko je osvajač Logitech Z333 zvučnika!

Benchmark Shop: online kupovina i plaćanje karticama

  • Povezane teme: