Greška

Došlo je do greške.

Nagradna igra završena: ko je osvojio Coolpad Porto S smartfon?

02.06.2016 09:14 | 34 Info
Nagradna igra završena: ko je osvojio Coolpad Porto S smartfon?

Još jedna nagradna igra na Benchmark YouTube kanalu je završena: imamo ime srećnog dobitnika, koji će na poklon dobiti Coolpad Porto S smartfon!

Još jedna nagradna igra na Benchmark YouTube kanalu je završena: kompanija Coolpad je najsrećnijeg učesnika naše nagradne ankete darivala svojim novim Porto S smartfonom!

Nama je dužnost da se zahvalimo kompaniji Coolpad, koja gradi svoj prodajni kanal širom sveta, kao i našoj - slobodni smo reći - dragoj prijateljici Mariji Ranđelović, zahvaljujući kojoj smo se našli u prilici da jednog od naših posetilaca obradujemo novim smartfonom. Stoga, ko je srećan dobitnik? Sve možete pogledati u videu ispod:


Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u nagradnoj igri putem na Benchmark You Tube kanala, i čestitamo srećnom dobitniku, našem mladom čitaocu - 19-godišnjem Ivanu Anđelkoviću, koga smo već obavestili o nagradi i koji će ovaj sjajan telefon uskoro dobiti na svoju kućnu adresu.

Svima ostalima se zahvaljujemo na učešću u nagradnoj igri! Naravno, budite i dalje uz nas jer vas očekuje mnoštvo različitih sadržaja, kao i novih nagradnih igara koje već planiramo u skoroj budućnosti. Sa naše strane, pozivamo vas da posetite Coolpad stranicu na Benchmarku, kao i da se pretplatite na naš YouTube kanal kako biste bili u toku sa brojnim testovima i drugim dešavanjima koja ćemo pratiti na taj način.

Hvala svima na učešću i još jednom - čestitke Ivanu Anđelkoviću! 

kraljrtg Član postova: 517
Citiram korisnika: GiBo2pacЈбт. да ли је могуће? Имате YT канал и фејс па тамо погледајте ко је освојио... Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Neko nema fejs,a mogli su da objave na sajtu,nevidim sto je to toliko tesko. Ili da su bar ovde napisali. A ne da se gleda na Yt.
ironmanbg Član postova: 4686
Zanimljivo da me nema na spisku, koliko sam uspeo da vidim na videu, iako sam učestvovao!
GiBo2pac Član postova: 5975
Јбт. да ли је могуће?
Имате YT канал и фејс па тамо погледајте ко је освојио...
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Kidence Član postova: 6623
Odgovor se krije ovde
--- link ---
Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra
kraljrtg Član postova: 517
Stvarno nigde nemogu da nadjem ko je srecni dobitnik. Da nije i ovo neko namesteno izvlacenje,kao i sve ostalo u Srbiji...

Nagradna anketa: osvoji Coolpad Porto S smartfon!

Izađi na crtu: Benchmark forum vs. Benchmark redakcija

  • Povezane teme: