Greška

Došlo je do greške.

Nagradna igra: osvoji Logitech MX Master! (video)

10.10.2015 19:37 | 140 Info
Nagradna igra: osvoji Logitech MX Master! (video)

Nastavljamo naš serijal nagradnih igara, a na Benchmarku će ova jesen proteći u znaku kompanije Logitech. Sjajne nagrade pripremio vam je poznati proizvođač a krećemo sa prvom - jedan od vas dobiće fantastični MX Master miš!

Kao što smo već najavili, ovo će biti bogata jesen kada su nagradne igre na Benchmarku po sredi; svakako, najzaslužnija za to je kompanija Logitech koja će vas iz nedelje u nedelju darivati fantastičnim nagradama! Cela kolekcija najnovijih proizvoda sigurno najpoznatije kompanije na svetu kada su u pitanju računarske periferije je pred nama: svake nedelje po jedan od vas dobiće neki od izuzetno vrednih proizvoda koje možete pogledati na slici pri dnu ove stranice - neposredno iznad ankete koju morate popuniti da bi u ovoj nagradnoj igri učestvovali. Među njima su miš, tastatura, najnoviji zvučnici, a šta tek reći za novu generaciju fantastičnih volana? 

Krećemo...ove nedelje poklanjamo fantastični Logitech MX Master miš - da bi baš vi možda postali njegov vlasnik, obavezno morate pogledati video u kome se nalaze propozicije ove nagradne igre

Test: Logitech MX Master

 

Evo koje vas sve vredne Logitech nagrade očekuju narednih nedelja na Benchmarku

koliko_mx_mastera_vidite_na_slici_resize.jpg 

Krenimo na popunjavanje nagradne ankete:

Anketa nije pronadjena!

Komentari

0 Dodaj komentar

Ime dobitnika nagradne ankete u kojoj poklanjamo Tesla Smartphone 6 je...

Izvučen srećni dobitnik Logitech MX Master miša

  • Povezane teme: