Greška

Došlo je do greške.

Logitech Unifying risiver

20.03.2014 12:05 | 0 Hardver
Logitech Unifying risiver

Logitech Unifying je nano prijemnik koji putem inovativnog načina povezivanja omogućava bežičnu kontrolu nad tastaturom i mišem

Veličinom tako malen da može da ostane utaknut u  računaru i dok se krećete naokolo, Unifying prijemnik se može povezati sa do šest kompatibilnih Logitech miševa i tastatura, čime se oslobađaju ostali USB ulazi.


Illuminated Living Room Keyboard K830

Logitech K830 je punjiva tastatura koja ima tastere sa pozadinskim osvetljenjem, integrisani touchpad i napredne mogućnosti bežičnog povezivanja kako biste lakše mogli da pišete ili upravljate TV-om sa svog kauča ili kreveta, čak i u mraku. 

Svetlost i pozadinsko osvetljenje tastera

Odabir tastature za kućni bioskop ili HTPC tastature može napraviti razliku u produktivnosti i udobnosti kucanja. K830 vam omogućava da vidite i pišete lako, čak i u mraku. Ima automatsko prigušivanje ili pojačavanje pozadinskog osvetljavanja na dugmićima, u odnosu na količinu svetla u prostoriji, tako da možete pisati bez ikakvog napora u svim uslovima osvetljenja.

k830.jpg

All-in-one bežična tastatura i miš

K830 pojednostavljuje navigaciju u dnevnoj sobi kombinujući bežičnu tastaturu i miša u jednom uređaju.

10-metarsko bežično povezivanje

Uz Logitech Illuminated Keyboard Living-Room K830 možete se opustiti, sesti i pregledati sadržaj s brzom i pouzdanom vezom na udaljenosti do 10 metara, i to zahvaljujući malenom Unifying prijemniku koji poseduje napredno 2.4GHz bežično povezivanje.

 

Logitech Wireless Mouse M325 

Bežični miš M325 ima oblik prilagođen za svaku ruku, pruža odličnu kombinaciju preciznosti i udobnosti, a dizajnirani točkić omogućava bolji web-scrolling.

Udobno korišćenje

Napravljen je od mekane gume i oblikovan tako da se osećate opušteno i nakon dugih sati rada, a visokom preciznošću omogućava da surfovanje po internetu bude lagano.

m325.jpg 

18 meseci zabave

Baterija ima trajanje do 18 meseci, tako da ćete biti bezbrižni i zaboraviti da ovaj miš uopšte radi na baterije.

Unifying

Uključite maleni Logitech Unifying prijemnik u vaš prenosni računar i nema potrebe da ga više isključujete – miš će raditi besprekorno. Preko Unifying prijemnika možete povezati više Logitech uređaja koji nose oznaku Unifying.

Logitech bežični miš M325 radi na operativnim sistemima Windows, Mac i Linux.

 

Logitech bežična tastatura K360

Bežična tastatura K360 i ulepšava i štedi prostor. Osim prepoznatljivog dizajna, tastatura ima baterije koje traju do tri godine i tastere za brzi pristup stvarima koje većinom radite na računaru.  

6 tastera za brzi pristup i 12 programabilnih F-tastera

Tastatura ima 6 tastera za brzi pristup funkcijama play, pause, prethodni, sledeći, volumen i mute i 12 programabilnih F-tastera koje možete prilagoditi za otvaranje omiljenih aplikacija, mapa ili web stranica.

k360.jpg 

Plug&play jednostavnost

Podešavanje traje nekoliko sekundi – jednostavno priključite bežični Unifying prijemnik u USB port i odmah možete koristiti tastaturu, bez instaliranja softvera.

Unifying

Preko Unifying prijemnika možete povezati više Logitech uređaja koji nose oznaku Unifying.

Logitech Darkfield tehnologija

Logitech prezenteri

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209