Greška

Došlo je do greške.

Logitech multimedija

23.05.2014 19:26 | 0 Hardver
Logitech multimedija

U digitalnoj eri, koja zahteva brzu izmenu sadržaja i visok nivo povezivosti unutar samog domaćinstva, Logitech uređaji igraju sve važniju ulogu

Osim što pruža nezaboravno iskustvo pri korišćenju standardne računarske periferije, inovativni pristup u razvoju bežičnih tehnologija usklađenih s novom generacijom tzv. smart televizora omogućio je korisnicima i da sadržaju na televizoru pristupaju na puno brži i jednostavniji način – putem multimedijalnih tastatura. Logitech u ponudi trenutno ima dva ovakva modela.

Model K400 korisnicima nudi mogućnost opuštanja uz potpunu bežičnu kontrolu rada na računaru. Uz domet od 10 metara Logitech K400 bežična touch tastatura omogućava korisnicima da jednostavno kontrolišu prenosni računar kad je povezan sa TV-om, i sve to iz udobnosti sopstvene fotelje.

k400.jpg

Logitech bežična touch tastatura K400 je posebno osmišljena za ljude koji često spajaju prenosne računare sa TV-om kako bi uživali u različitim multimedijalnim sadržajima na velikom ekranu. Ugrađeni 3.5-inčni touchpad omogućava vertikalni i horizontalni scrolling čime prestaje potreba za korišćenjem računarskog miša.

 

Novopredstavljeni model K830 svojevrsni je upgrade modela K400. I samo ime Living-Room Illuminated K830 sugeriše da je reč o tastaturi s pozadinskim osvetljenjem tastera.

Logitech Illuminated Living-Room tastatura K830 ima automatsko prigušivanje ili pojačavanje pozadinskog osvetljavanja tastera na osnovu količine svetla u prostoriji, tako da je kucanje omogućeno bez ikakvog napora u svim uslovima osvetljenja. Za vreme pisanja tasteri će bi osvetljeni, a 5 sekundi nakon prestanka pozadinsko osvetljenje se isključuje.

k830_1.jpg

Tastatura je kompaktna i lagana, a i punjiva tako da korisnik ne mora da brine o promeni baterija. Touchpad na tastaturi je vrlo gladak i ima preciznu kontrolu kursora, a zaobljeni rubovi tastature čine je lakom za držanje i vertikalno odlaganje radi uštede prostora.

Logitech prezenteri

Cooler Master predstavio unapređenu Devastator kombinaciju i QuickFire Rapid-i tastaturu

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209