Greška

Došlo je do greške.

Kratak pogled na BlizzCon 2011

22.10.2011 14:47 | 0 Games
Kratak pogled na BlizzCon 2011

[34404] Zaradite igrajući Diablo III - zaradite_igrajui_diablo_iii

 

Milan Jović
 


 

Diablo III
 


 

Prvi na udaru bio je Diablo III koji je dobio impresivan trejler, odnosno sinematik. Trejler sadrži nešto više od tri minuta fantastičnih CGI scena po kojima je ovaj gigant inače i poznat. Diablo III stiže početkom 2012. godine.

 

 

Na BlizzCon-u je predstavljeno i bogato Collector's Edition izdanje igre, koje će obradovati sve fanove serijala sa dovoljno keša u džepu. Pored kopije sa igrom, u paketu će se naći i diskovi sa soundtrack-om igre, behind the scenes video materijal, knjižica sa skicama i USB fleš memorija od 4GB u obliku Soulstone kamena iz igre.
 


 

StarCraft II: Heart of the Swarm
 


 

Iako datum izlazak Heart of the Swarm ekspanzije za StarCraft II i dalje ostaje nepoznanica, multiplayer komponenta igre je u potpunosti igriva i dostupna posetiocima BlizzCon-a. Bogat uvid u ono što možete da očekujete od nastavka, pružiće vam prvi trejler sastavljen od čiste akcije iz igre sa nekim novim jedninicama na delu, ali i sa interesantnim sinematicima rađenim u osveženom endžinu igre.

 


 


World of Warcraft: Mists of Pandaria
 


Vest koja će obradovati sve WoW-ovce je ta da je Blizzard najavio četvrtu po redu ekspanizuju pod naslovom Mists of Pandaria. Ekspanzija će doneti novu, monk klasu, a stanovnici Pandaria-e će ovog puta biti ključ konflikta između rata Alijanse i Horde koji se nastavlja. Tu su i brojne druge novine, među kojima su najznačajnije sistem borbe ljubimaca, novi sistem talenata i podizanje broja nivo do 90.

Još jedna lepa vest vezana za World of Warcraft obećava da će poslednja 4.3 zakrpa (koja je u fazi testiranja), doneti najviše novina i sadržaja još od izlaska Cataclysm ekspanzije prošle godine.

 

 


Blizzard DOTA
 


 

Svojih pet minuta dobila je i igra Blizzard DOTA, koja donosi sve poznate heroje iz gotovo svih franšiza ovog giganta. Ako vam se nije dopala verzija DoTA-e koju priprema Valve, možda će vas ova privući, naročito ako ste fan Blizzard-ovih igara. Ova "Blizzard's Superstars" igra će se pojaviti "uskoro".

 

 

Vodič kroz grafička podešavanja u igrama

Igranje na tabletima: Tegra 2 i Android

  • Povezane teme:
10404
10405
10406
10407
10408
10409