Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Samsung Galaxy S8/S8+ i Note8 ažuriranje donosi opciju za rotiranje početnog ekrana

Pošaljite komentar
Martin Mystere Član postova: 3135
Citiraj Whatever, kad aplikacija koristi ime i logo Bencha smatram da Bench treba nešto da preduzme da to ili radi kako treba ili da traži da se ukine dok na proradi kako treba, ovo ovako nema svrhe.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
0
Markosmi Član postova: 1898
Citiraj Koliko se ja sećam, aplikacija nije vlasništvo Bencha, već 3rd party. A sad, da li sam Bench ima interes da napravi app, to je druga stvar.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
0
milan982 Novi član postova: 37
Citiraj
Citiram korisnika: Proday Citiram korisnika: milan982Bolje da nam daju Dolby Atmos nego to. I ovako može, ali mora da se rutuje telefon.Meni lično taj landscape mod ničemu ne služi na s8. Za note 8 bi već imalo nekog smisla.Koji će ti DA kad nemaš stereo?Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Meni to treba zbog slušalica, slabo koristim zvučnike. Ima dual speaker mode da se instalira ako hoćeš da rutuješ telefon, ali nije to to. Bolje jeste od zvuka na stock softveru. Galaxy A8 i A8+ dobijaju DAhttps://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-a8-2018-android-oreo/Ajde da vidimo da li ćemo i mi dobiti. Mada čisto sumnjam, jer je prodaja S9 serije loša a S8 je gotovo identičan telefon.Ma, dobar mi je i Poweramp...
0
Proday Član postova: 15155
Citiraj
Citiram korisnika: milan982Bolje da nam daju Dolby Atmos nego to. I ovako može, ali mora da se rutuje telefon.Meni lično taj landscape mod ničemu ne služi na s8. Za note 8 bi već imalo nekog smisla.
Koji će ti DA kad nemaš stereo?Sent from my SM-G965F using Tapatalk
0
Martin Mystere Član postova: 3135
Citiraj Ja moram da pitam može li ozbiljan sajt poput Benchmarka da napravi iole ozbiljnu aplikaciju umesto onog krša od "Benchmark" aplikacije koja stalno i redovno crashuje i džaba silni feedbackovi kad se ništa ne menja!?
Otvorim aplikaciju i čim kliknem na neku vest izadje mi prozorčić sa porukom "Benchmark has stoped" i stalno tako! Sramota da se to dešava na aplikaciji najboljeg tehnološkog sajta/foruma.
0
milan982 Novi član postova: 37
Citiraj Bolje da nam daju Dolby Atmos nego to. I ovako može, ali mora da se rutuje telefon.
Meni lično taj landscape mod ničemu ne služi na s8. Za note 8 bi već imalo nekog smisla.
1
Nik Neregistrovan korisnik
Citiraj Kod mene, na Note8, nema opcije
1
Dzoni X Novi član postova: 128
Citiraj Radi super!
0