Greška

Došlo je do greške.

Komentari: GeForce GTX 1180 odložen jer na tržištu ima previše aktuelnih GPU-ova?

Pošaljite komentar
Ivke77 Član postova: 1133
Citiraj Pohlepna goveda, mogli bi da smanje cene.
0
Rados Neregistrovan korisnik
Citiraj ahahahah, pa sta je 300 000 kartica za globalno trziste, u januaru se toliko prodavalo na sat, nego goveda oce leba bez motike, oce da profitiraju maksimalno i jos...
0
Bya-Bya-sama Users postova: 501
Citiraj AMD je najavio 7nm profi karte za drugu polovinu godine, a to znači 7nm potrošačke u prvoj polovini 2019. Envidija sad ako ponudi ovaj refreš refreša u 12nm, moraće da ga drži samo pola godine na tržištu, to je problem. Kao i Intel što ima probleme sa svojim 10nm, a već krajem ove godine izlaze AMD TR2 na 7nm.
0
mex87 Users postova: 97
Citiraj Naravno verovatno su sracunali da ne bi profitirali sa 12nm..... sad traze samo izgovore a 100% sam siguran da i lazu, posto na stranim sajtovima se bas ne vide neki ludacki lageri pascal grafika, mada to se uvek kontrolise da bi se vestacki drzala cena
0
[SAJ]ber Kurajber Član postova: 16874
Citiraj Sa ovom cenom 10xx serije ne isplati im se da izbacuju nista novo. Jos uvek imaju mesta da prodaju stare modele. Nadam se svim srcem da ce im se to obiti o glavu kao Intelu s procesorima.
0
Vlada Jekic Neregistrovan korisnik
Citiraj U neku ruku mi ovo odgovara, jer sto vise meseci prodje meni raste mogucnost za snaznijim modelom. Na kraju ako izbace na jesen imacu dovoljno za naslednika GTX1080Ti - 2080 sa vodenim blokom iz kutije. Velika stvar me drzi dalje od Pascala a to su performanse u 4K. Ja na Pascal gledam kao nesto novo sto je tek obezbedilo mogucnost da se podrzi kako tako, 4K jos nije postao standard a ja novu kartu kupujem za tu rezoluciju.
0
Vlada Jekic Neregistrovan korisnik
Citiraj Sto se AMDa tice on moze da izbaci koji hoce proces. Trenutno je Radeon sa 250W potrosnje slabiji nego GeForce godinu dana star sa 180W potrosnje. To je jedino merilo. To je vise od godinu dana zaostatka performansama. I moze da izbacuje i da prikazuje specifikacije kakve hoce, fps se racuna i nista vise. AMD je samo obruno mesta, vise nije u procesorima, sada je u grafickom segmentu gde je bio sa Bulldozerom u odnosu na Intel Core.
0
-=crusader=- Users postova: 1028
Citiraj meni je u sred one groznice uleteo 1070 za 400e gigabyte g1 i sasvim sam ok s tim... sve sto ja igram radi u 4k zadovoljavajuce, na high retko sta pada ispod 45fps sto je za civ i battletech sasvim dovoljno, manje zahtevne stvari tipa HoN, Battlestar galactica, wasteland 2, dungeons 3 rade u 60fps bez problema...
0
Xepoj87 Član postova: 1535
Citiraj
Citiram korisnika: Vlada JekicU neku ruku mi ovo odgovara, jer sto vise meseci prodje meni raste mogucnost za snaznijim modelom. Na kraju ako izbace na jesen imacu dovoljno za naslednika GTX1080Ti - 2080 sa vodenim blokom iz kutije. Velika stvar me drzi dalje od Pascala a to su performanse u 4K. Ja na Pascal gledam kao nesto novo sto je tek obezbedilo mogucnost da se podrzi kako tako, 4K jos nije postao standard a ja novu kartu kupujem za tu rezoluciju.
Da, ali ti je jasno da 2080 TI izlazi fazon godinu dana posle 2070 i 2080, ako se tako budu zvale, a da ti 2080 nece biti dovoljna za 4k, kao sto ni 1080 nije bila, jer kako gpu napreduju, izbacuju se i zahtevnije igre?
0