Greška

Došlo je do greške.

Komentari: MWC 2018: Samsung predstavio Galaxy S9 i S9+ premijum telefone

Pošaljite komentar
rocky Neregistrovan korisnik
Citiraj Oni naglas znaci kazu: mi necemo da vam napravimo vecu bateriju. I plus meni licno treba 4K zbog Gear VR. znaci razocarenje, nema potrebe jos za menjanjem S7.
2
blue Član postova: 2105
Citiraj Mozda Samsung i ne donosi isti broj inovacija kao drugi proizvodjaci ali uvek izbaci zaokruzen i najkompletniji proizvod na trziste koji je predvidjen da traje barem 2 godine, taman koliko traju i ugovori kod vecine operatera (mislim na zapad). U prilog tome govori cinjenica da se na nasim oglasnim sajtovima cene samsung modela odskacu dosta od drugih proizvodjaca. Npr. S7 iz 2016 polovan je kao p10 iz 2017te. Plus inovacija ne znaci i bolje. S8 sa single kamerom davao je bolje rezultate nego konkurencija sa dve kamere. Izvukli max iz postojece tehnologije.
4
markosimicx Novi član postova: 89
Citiraj Ja se duboko izvinjavam sebi na izgubljenih sat i nesto dosadne prezentacije... pa ljudi pricase 15min o slow mo ko da su ga oni izmislili a zapravo je sony to isto pokazao pre "velikih" godinu dana i bar da su doradili da taj slow mo traje duze od 6 sekundi ali je i to isto. Emoji su losa kopija iphona pa neka prica ko sta hoce, prednja kamera i strana bukvalno ista kao na s8 i za godinu dana predstavice s10 sa ekranom preko cele prednje strane kao sto to ima ipx a za mesec dana i Xiaomi Mi Mix 2s, sve mislim da pocinju da zaostaju za konkurencijom to je moje misljenje. Jedine inovacije po meni su promenljiv otvor blende i Exynos procesor...
11
BoraLondon Novi član postova: 3
Citiraj Ne izgleda mi nesto mnogo inovativnije od s8, nadam se da nisam u pravu. Cekamo sad Note 9 mislim da ce to biti zvezda.
2