Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: Huawei Mate 20 Pro (Video)

Pošaljite komentar
serbiadiablo Član postova: 2100
Citiraj Sve je to u redu, ali kopiranje ove gluposti od notch-a, pa to je samo takav dealbreaker. Da hocu taj notch, uzeo bih original, ajfon, a ne kopiju za slicne novce...
5
ivanbass1 Član postova: 7450
Citiraj Essential Phone je svakako prvi telefon sa notchom.
0
rrrrrrrrr Neregistrovan korisnik
Citiraj Komentari o kopiranju i sl, su veliki "demode"..Moglo bi se reci da se u danasnje vreme samo oni koji ne poznaju IT, zale na to..al ok, sve se nauci..
2
kopija Neregistrovan korisnik
Citiraj Pa ovakav notch je prvi imao iPhone, tako da je ovo kopiranje iPhone-a.
4
Armando Neregistrovan korisnik
Citiraj Ako gledas zup, onda je kopija, ali ako gledas da ima citac otiska ispod ekrana, da bezicno moze puniti druge uredjaje svi ce biti njegova kopija u buducnosti.
1
FloydSRB Neregistrovan korisnik
Citiraj Odlican telefon. Imao sam prilike da ga kratko testiram i odlucio da ga narucim. Uredjaj je godinama ispred izvikanog i precenjenog iPhone-a XS koga sam se otarasio posle samo 3 dana koriscenja. Precenjeno smece.
0
marantz Član postova: 392
Citiraj Dizajn podseća na kombinaciju S9+ i iPhoneX... S9+ sa Notch-om.
0
Proday Član postova: 15426
Citiraj
Citiram korisnika: FloydSRBOdlican telefon. Imao sam prilike da ga kratko testiram i odlucio da ga narucim. Uredjaj je godinama ispred izvikanog i precenjenog iPhone-a XS koga sam se otarasio posle samo 3 dana koriscenja. Precenjeno smece.
Super, čekamo utiske [emoji6]Sent from my SM-G965F using Tapatalk
0
Slavija Neregistrovan korisnik
Citiraj Koji telefon je odlican za snimanje video sadrzaja za YT? Ili da se ide na neku aparat-kameru.... Vidjao sam neke do 50K dinara i pise da snimaju u 4K takodje. Ako moze neki savet strucnih forumasa. Znaci moze telefon ili aparat-kamera. FullHD je najmanje sto ocekujem.
0