Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: Hisense H55U7A ULED HDR 4K (Video)

Pošaljite komentar
nele Neregistrovan korisnik
Citiraj Opet vi testirate neki njihov 4K televizor! Stvarno, nemam nista protiv takvih televizora ali bi bilo krajnje vreme da testirate neki Hisene fullHD TV posto ionako na gotovo svakom forumu (pa i Vasem), u kojem se prica o Hisense televizorima, ljude u bar 50% slucajeva interesuju (i kupuju) upravo njihovi fullHD modeli. I zato mislim da bi bas trebalo ispostovati i te ljude!
0
dolmen Novi član postova: 718
Citiraj ^Podržavam predlog jer u jednoj od objavljenih vesti nedavno ste zabeležili:
8K AI Upscaling tehnologija, zaštićena tehnologija kompanije Samsung koja se bazira na veštačkoj inteligenciji, takođe, dolazi sa slikom i zvukom čiji je kvalitet u nivou 8K, bez obzira na originalni izvor kvaliteta ili originalni format. Bilo da korisnik gleda sadržaj kroz streaming uslugu, set-top box uređaj, HDMI, USB ili čak preslikavanje (mirroring) ekrana mobilnog uređaja,
-link-
što potvrđuje da taj segment testa ne bi bio ni suvišan ni nebitan.
0
Milan Neregistrovan korisnik
Citiraj Neko je dao dobar predlog, kad testirate televizore, probajte neki D3i recimo, pa D3, Telekomov IPTV i tako dalje, sto ipak pokriva 90% trzista kod nas a to su ulazni signali vrlo niske rezolucije i kvaliteta. To je bas real-life test. Svako dobro i nastavite sa odlicnim radom!
0
Alister Član postova: 3220
Citiraj Nije losa cena, na ovoj akciji za ~715e
0
bobster Član postova: 914
Citiraj 200 eura je skuplji nego što bi trebalo. Za 600-650€ bi bio best buy.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
0
dolmen Novi član postova: 718
Citiraj Pošto su ovo UHD televizori, bilo bi korisno da u testovima prenesete impresiju pri gledanju normalonog HD TV programa. Znači, ima li dobar upscaling ili moram da se odmaknem 3 metra da bi slika izgledala prihvatljvo?
0
Alister Član postova: 3220
Citiraj ... " ili koriste Common Interface karticu od kablovskog providera" gde je smesten slot/ulaz za CI ?
0
amdpower Član postova: 1977
Citiraj Hisense
0