Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: Hisense H65U9A 4K HDR ULED TV (Video)

Pošaljite komentar
Miki Neregistrovan korisnik
Citiraj Trebate da testirate njihove jeftinije modele.Po mom licnom iskustvu paneli su im katastrofa ,probijanje pozadinskog osvetljenja je veoma primetno i sto je najgore ne priznaju garanciju na sve to. Kome zapadne los primerak kao meni to mu je sto mu je...
0
ilija Neregistrovan korisnik
Citiraj Postovani,
Cestitam na kvalitetnom testu. Vasi testovi tehnickih uredjaja su ubedljivo najbolji i najzanimljiviji u celom regionu, a verovatno i sire. Jedino bih Vam skrenuo paznju na jednu gresku u testu, a koja nije bas zanemarljiva. Naime, Hisense ULED serija televizora ne koristi Quantum Dot panele u svim modelima. Serija U7 ne koristi Qled odnosno Quantum dot panele, vec samo serija U9.
ULED kod Hisense-a oznacava ULTRA LED, a konkretno termin Ultra je Hisense patentirao za cak dvadesetak svojih tehnologija. Neki od njih su: Ultra Wide Colour Gamut, Ultra Local Dimming, Ultra 4K Resolution, Ultra Smooth Motion Rate itd.
0
nele Neregistrovan korisnik
Citiraj Ponavljam, istestirajte i neke Hisense fullHD primerke, za ove najskuplje i sami mozemo da pretpostavimo koliko su dobri, svakako su interesantniji ti nesto jeftiniji jer tu mnogi stede a Hisense, bar po vasim recima, bas i ne stedi na kvalitetu panela pa bi bilo bas dobro da testirate i neki jeftiniji primerak!
0
jaksa, onaj Neregistrovan korisnik
Citiraj 8+ bit za 2500e??????
0
novinarska posla Neregistrovan korisnik
Citiraj Test: Hisense H65U9A 4K HDR ULED TV (Video)
18.09.2018 10:48 |
Danas objavljujete tekst o testu koji je napravljen i objavljen
Video ovog testa:
Hisense ULED 4K 65" U9A - televizor i po!
Benchmark
Објављено је 27.08.2018
Izgleda da je sinoć bilo "veselo" u redakciji :-)
0