Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: Hisense H65U9A 4K HDR ULED TV (Video)

Pošaljite komentar
novinarska posla Neregistrovan korisnik
Citiraj Test: Hisense H65U9A 4K HDR ULED TV (Video)
18.09.2018 10:48 |
Danas objavljujete tekst o testu koji je napravljen i objavljen
Video ovog testa:
Hisense ULED 4K 65" U9A - televizor i po!
Benchmark
Објављено је 27.08.2018
Izgleda da je sinoć bilo "veselo" u redakciji :-)
0
jaksa, onaj Neregistrovan korisnik
Citiraj 8+ bit za 2500e??????
0
nele Neregistrovan korisnik
Citiraj Ponavljam, istestirajte i neke Hisense fullHD primerke, za ove najskuplje i sami mozemo da pretpostavimo koliko su dobri, svakako su interesantniji ti nesto jeftiniji jer tu mnogi stede a Hisense, bar po vasim recima, bas i ne stedi na kvalitetu panela pa bi bilo bas dobro da testirate i neki jeftiniji primerak!
0
ilija Neregistrovan korisnik
Citiraj Postovani,
Cestitam na kvalitetnom testu. Vasi testovi tehnickih uredjaja su ubedljivo najbolji i najzanimljiviji u celom regionu, a verovatno i sire. Jedino bih Vam skrenuo paznju na jednu gresku u testu, a koja nije bas zanemarljiva. Naime, Hisense ULED serija televizora ne koristi Quantum Dot panele u svim modelima. Serija U7 ne koristi Qled odnosno Quantum dot panele, vec samo serija U9.
ULED kod Hisense-a oznacava ULTRA LED, a konkretno termin Ultra je Hisense patentirao za cak dvadesetak svojih tehnologija. Neki od njih su: Ultra Wide Colour Gamut, Ultra Local Dimming, Ultra 4K Resolution, Ultra Smooth Motion Rate itd.
0
Miki Neregistrovan korisnik
Citiraj Trebate da testirate njihove jeftinije modele.Po mom licnom iskustvu paneli su im katastrofa ,probijanje pozadinskog osvetljenja je veoma primetno i sto je najgore ne priznaju garanciju na sve to. Kome zapadne los primerak kao meni to mu je sto mu je...
0