Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: Huawei Mate 20 Lite (Video)

Pošaljite komentar
Dragan Neregistrovan korisnik
Citiraj Odličan telefon!
0
Milan Neregistrovan korisnik
Citiraj Još kad bi bio sa 6 gb ....platio bih i više to bi bilo već u klasi sa telefonom one plus 6 ali su mi i tih 256 gb bez dodatne sd malo.....ali šta sad do nove godine trista čuda trista ...... inače njega sam planirao mada za sada se borim sa samsungom j7 2017 16 gb 3 gb pocophone mi izgleda poprilično dobro mada taj displej mi nešto i nije fascinantan na njemu ....ali šta sad ....uz malo strpljenja ...za sto evra više od ovog trenutno u posedu možda i padne nešto "woow"...u ruke...hahah...poz
4
Vladimir Neregistrovan korisnik
Citiraj Hmmm... Po meni je u tom cenovnom rangu pa cak i visem rangu sve jasno... Pocophone F1 i tacka. Tu prestaje svaka prica. Xiaomi je pokazao svima sta mozete dobiti za neku cenu ako ne placate "Brend".
3
sunsetbeno Registered postova: 2
Citiraj Kada govorimo o TVS 951X već na prvi pogled je jasno da se radi o QNAP NAS-u nove generacije. Novi oblik, malo izmenjen izgled i specifikacije nesumnjivo govore o tome. Dodatak većeg broja opcija za ugradnju SSD uređaja kao i obavezna stavka 10GbE mrežne konekcije su dodatno gorivo koje će TVS-951X učiniti beskompromisnim rešenjem u pogledu brzog prenosa i dostupnosti fajlovima, a sa druge strane dozovoliti vašoj potrebi da ga isprobate u nekim novim situacijama.
0