Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: LG 55SK8500 4K HDR TV (Video)

Pošaljite komentar
Goran Neregistrovan korisnik
Citiraj Sve pohvale za vas rad !!!
Imam jedno pitanje za vas !
Treba da kupim tv dvoumim se izmedju lg 49sk8500 i sony tv 49 xf 8096 . Ako imate bolji predlog vi mi predlozite hvala
0
[Mancha] Super Moderators postova: 1983
Citiraj LG je u toj varijantu bolji po svim parametrima, osim ako baš nije neophodan Android:
--- link ---
Inače je odličan TV.
0
majstor Neregistrovan korisnik
Citiraj Odlična recenzija i veoma dobar tv.
Da dodam još nešto:
1- ako kojim slucajem uključite automatski eco mod verovatnoća za čupanje sopstvene kose je veoma velika jer će slika na momente izgledati prihvatljivo a na momente će izgledati kao slika na crt televizoru koji je izgubio balans belog(sivinu).
uključenje ove stavke inače oduzima kontrolu nad pozadinskim svetlom a ograničava i neka druga podešavanja. Preporučujem minimalni ili isklučen eco mod.
2- e sada ...Priloženi "magic remote" ima opciju da se setuje i da kontrolise mnoge druge uređaje, ali ako kojim slučajem zemlju za zemlju upotrebe upisete "srbija"ova opcija vam neće biti na raspolaganju (slagao sam da sam u mađarskoj)
PS. ovo se podešava nezavisno od jezika interfejsa i zemlje LG podrške.
3- od stvari koje mi smetaju su što je kursor od magic remote-a ružičaste boje i što su na daljinac postavili posebnu dugmad za netflix i amazon (ovo bas ne treba svima) tako da imam dva dugmeta koje mi ne služe ničemu.Šalu na stranu,daljinac ima mogucnost da se na brojeve ugradi brzo biranje pa ovo bas i ne smeta toliko.
Ostalo je već rečeno u recenziji pa vam neću dalje gubiti vreme
Pozdrav svima
0
SAŠA Neregistrovan korisnik
Citiraj Poštovani, zainteresiran sam za kupovinu testiranog modela u dijagonali 55" ali me uvjeravaju da je crna jako loša ako se gleda u mračnim uvjetima (da je izražena siva boja umjesto crne) te da je bolje kupiti Samsung QE55Q6FN jer je kontrast mnogo bolji kod njihovih panela. Puno bi mi značilo Vaše stručno mišljenje. Imam LG 43" model LA740 sa edge LED ekranom i istina je da je crna jako loša ali to je ipak edge LED IPS panel.
Unaprijed Vam zahvaljujem i srdačan pozdrav!
0
[Mancha] Super Moderators postova: 1983
Citiraj Kod ovog modela je IPS ekran, dok je na Q6 VA koji svakako ima tamniju crnu i viši kontrast, ali verovatno i lošije uglove gledanja. Sve zavisi od toga šta korisnik više ceni.
0
MarkoZ Član postova: 1465
Citiraj ako vec imas lg ips televizor i ne smeta ti slaba crna onda ce ti biti ok, svakako ce crna,a i slika biti bolja nego na tom tvom.
0
Goran Neregistrovan korisnik
Citiraj Pozdrav redakciji Sve pohvale za recenziju Postavio bih pitanje redakciji ako ste raspolazeni da mi odgovorite. Dvoumim se izmedju dva tv Sony tv XF9005 i lg sk 8500pla ako mi mozete reci koji je tv bolji i da li je razlika u kvalitetu velika ?
Pozdrav i hvala
0
[Mancha] Super Moderators postova: 1983
Citiraj Sony nažalost nismo testirali, mada je vrlo često pominjan i hvaljen na forumu.
0
Mario Neregistrovan korisnik
Citiraj Poštovani, zanima me vaše mišljenje o Philipsovom TV-u 55PUS8503. Da li se radi o istom ekranu kao na LG 55SK8500 jer i gore spomenuti Philips ima ekran IPS 10bit Nanocel tehnologije?
0
Goran Neregistrovan korisnik
Citiraj Koji od je bolji izbor od ova 3 modela: SONY KD49XF8577SAEP
LG 49SK8500PLA
SAMSUNG QE49Q6FNATXXH Hvala
0
[Mancha] Super Moderators postova: 1983
Citiraj
Citiram korisnika: KomentatorPoštovani, zanima me vaše mišljenje o Philipsovom TV-u 55PUS8503. Da li se radi o istom ekranu kao na LG 55SK8500 jer i gore spomenuti Philips ima ekran IPS 10bit Nanocel tehnologije?
Nisam siguran da je isti, ali deluje da jeste u pitanju 10bit IPS sa nekom Quantum Dot/Nanocell varijantom.
Citiram korisnika: KomentatorKoji od je bolji izbor od ova 3 modela: SONY KD49XF8577SAEPLG 49SK8500PLASAMSUNG QE49Q6FNATXXH Hvala
Nisam probao Sony, ali Samsung Q6 mi deluje kao najbolja opcija od ta tri.
0