Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: Motorola Moto X4 (Video)

Pošaljite komentar
Goran Neregistrovan korisnik
Citiraj Pitanje za redakciju: da li postoji neki telefon koji je bolji izbor u cenovnom rangu moto x4 i da li je Huawei p10 bolji izbor?
0
cilipn Član postova: 167
Citiraj Da li i verzija 64Gb/4Gb je pod Android One programom ili samo model 32Gb/3Gb?
0
jurodivi Član postova: 1499
Citiraj Ne vidim zašto je 16:9 format naveden kao mana. 18:9 je ******ština. 16:9 je de facto format, sva multimedija je prilagođena tom formatu, nigde se ne koristi 18:9...proizvođači su ga izmislili da bi napravili telefone što tanjima a da ne skrate trajanje baterije, tako što će izdužiti telefone, i da bi naveli što veću dijagonalu na reklamnom materijalu. A šta smo mi dobili? Telefone poput table čokolade koji će da štrče iz svakog džepa, crne štrafte na videu ili razvučen video, media kreatori imaju dodatni posao prilagođavanja sadržaja, etc...gluposti. Taj trend treba da izumre, zajedno sa ostalim glupim trendovima poput 2.5D displeja, zaobljenih uglova na ekranima, ubijanjem 3.5mm džeka i staklom svuda...
0
kazanovans Novi član postova: 39
Citiraj
Citiram korisnika: Goran Pitanje za redakciju: da li postoji neki telefon koji je bolji izbor u cenovnom rangu moto x4 i da li je Huawei p10 bolji izbor?
Ako ti redakcija ne odgovori - da, P10 je mnogo bolji telefon
3
kazanovans Novi član postova: 39
Citiraj
Citiram korisnika: jurodivi Ne vidim zašto je 16:9 format naveden kao mana. 18:9 je ******ština. 16:9 je de facto format, sva multimedija je prilagođena tom formatu, nigde se ne koristi 18:9...proizvođači su ga izmislili da bi napravili telefone što tanjima a da ne skrate trajanje baterije, tako što će izdužiti telefone,…
Na žalost, ne da neće izumreti, nego se ide na još izduženije telefone, biće oni i 21:9, kao bioskop
0
BokiPK Vip member postova: 3757
Citiraj
Citiram korisnika: cilipnDa li i verzija 64Gb/4Gb je pod Android One programom ili samo model 32Gb/3Gb?
4/64 je naravno deo Android one programa.Mob je uživo extra, ima svoj identitet, kvalitet izrade je vrhunski. I i dalje mi se mnogo više dopadaju 16:9 ekrani, naročito kada ih stavim jedne pored drugih.
0