Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: Lenovo ThinkPad E580 (Video)

Pošaljite komentar
Marko Neregistrovan korisnik
Citiraj Zaobici us sirokom luku laptopove koji nemaju direktan izduv (resetku). Resetka se moze fino dizajnirati a ni jedna estetika ne treba da je uklanja.
0
LazaNS Član postova: 3177
Citiraj Sramota na sta lice Lenovo racunari u 2018 godini.
Idu kao na neki fazon, poslovni racunari, kao da poslovni ljudi ne vole da imaju lep i kvalitetan racunar.
Deluje da su celo dizajn odelenje otpustili kad su kupili poslovanje sa laptopovima od IBM-a, 15 godina drljaju isti dizajn. Uzasni materijali, jeftina plastika, zaostao dizajn, daleko ispod prosecni ekrani, to su karakteristike Lenovo racunara danas. Jedino sto ih drzi je upravo to sto mnoge velike firme u kojima se stvari sporo menjaju ih po automatizmu koriste.
Apsolutno mi nije jasno zasto bi neko i pogledao Lenovo pored DELL (XPS linija, moze i neki veci ako se neko lozi na profi varijante, ali realno nema nikakve potrebe), HP (Spectre serija) ili cak Asusa. Kad se najskuplji Lenovo racunari stave pored pomenutih, deluju zalosno i arhaicno u svakom pogledu.
Do pre par godina kod nas u firmi su tako po navici kupovani samo Lenovo racunari. Kad sam menjao racunar, izborio sam se da dobijem Dell XPS, svi su bili zbunjeni gledali ga kao novo svetsko cudo. Od tada smo presli na Dell XPS iskljucivo. Cujem da i mnoge druge firme rade slicne tranzicije.
0
Uros Neregistrovan korisnik
Citiraj Imam jedan poprilicno izdrzljiv G580 vec 6 godina koji lepo radi, ako cena ovog thinkpad-a bude do 90000 dindzi kupujem ga sigurno
0
Marko Neregistrovan korisnik
Citiraj Veoma zanimljivo, hvala na prikazu! Vec godinama razmisljam o ThinkPad laptopovima, ali su mi do sada bili suvise skupi.
0