Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: Tesla Smartphone 3.3 (Video)

Pošaljite komentar
desp Član postova: 7480
Citiraj "Izgleda da brend Tesla ima svoj odgovor na vrlo interesantno pitanje, naročito kada su slabije platežno sposobna tržišta u pitanju"
Ovo zvuči kao da prodaju telefone u pola sveta, a ne samo Srbiji...
0
telep Član postova: 11196
Citiraj Tedka ima 3.2, uzas jad i beda od telefona. Bolje skupite koji dinar vise i kupite nesto normalno
0
jurodivi Član postova: 1499
Citiraj Dobro, koja je cena na kojoj bi Benchmark testeri stali i rekli "Ok, ovo je neprihvatljivo, ne preporučujemo"...? 99€? 50€? 10€? 5 dinara? Mislim, na ovom telefonu nema šta nije loše - loša izrada, loš čipset, 1GB RAM-a kao da je 2015., loš ekran, loša kamera, loša baterija...šta je dobro, majku mu? Ok, dolazi sa Nougatom, i to je to, ali s njim će i ostati zaglavljen, kao što je tradicija za Tesle...Hoćemo li ikad doživeti da vidimo review Tesla telefona gde će neko reći "Dobro, jeftin je ali svejedno ne preporučujemo, ima boljih alternativa"? 'Oćemo, morgen.
Neke stvari se jednostavno ne mogu opravdati niskom cenom. Da su jedna ili dve mane, ali ovaj telefon je pun manjkavosti. A ciljana grupa korisnika itekako ceni tih 100€ koje treba da da, nemaju para za bacanje.
Na KP-u se nova Nokia 3 sa garancijom može naći za 100-120€, i neuporedivo je bolja kupovina. I nije jedini telefon sa tom ili približnom cenom koji je bolji od ovoga...
1
telep Član postova: 11196
Citiraj na 3.2 jedino sto je dobro je izrada. cvrst je telefon i to je to. mtk raspad, sisa bateriju, greje telefon, optimizacija softvera nula. kamera uzasna
0
Bya-Bya-sama Član postova: 451
Citiraj
Citiram korisnika: jurodiviNeke stvari se jednostavno ne mogu opravdati niskom cenom. Da su jedna ili dve mane, ali ovaj telefon je pun manjkavosti. A ciljana grupa korisnika itekako ceni tih 100€ koje treba da da, nemaju para za bacanje.Na KP-u se nova Nokia 3 sa garancijom može naći za 100-120€, i neuporedivo je bolja kupovina. I nije jedini telefon sa tom ili približnom cenom koji je bolji od ovoga...
Pored Homtoma, Ligua, Dugia, Oukitela... ti nađe iste te Kineze samo sa porezom za budale(na tar... telefonu piše Nokia)Za tih 120e imaš Homtom ht50 ds sa 2g garancije --- link --- (gle ima nugat)
0
Daum Član postova: 883
Citiraj Za over pare: 900mb rama i 720p ekran. Ima boljih telefona za ovaj novac, plus u ovom cenovnom rangu se mogu naći daleko sposobniji polovni telefoni.
0
jurodivi Član postova: 1499
Citiraj Imaš Kineza i Kineza...Oukitel je Kinez a Kinez je i Huawei. Ne znam za tebe, ja nemam dileme. A u ovom slučaju, radije bih Nokiu, hvala.
1
mvgr Neregistrovan korisnik
Citiraj Od 3 Tesla telefona dva se pokvar u prvoj godini korišćenja. Iz svog iskustva znam.Uglavnom se počnu sami gasiti. Da, ima boljih telefona u istom cenovnom rangu, nažalost. Nekako ne dolikuje davati ime Tesla proizvodu koji to ne zaslužuje.
0
Marko Neregistrovan korisnik
Citiraj Slazem se, baterija od jedva preko 2000 mAh je gotovo sramna.
Jos bih dao zamerku na zvucnik koji je na poledjini telefona, takvi se cesto ne cuju kada su u torbama/dzepovima.
Ova raja sto pominje Kineze ce raditi za Kineze. Samo polako.
0
Stojko Neregistrovan korisnik
Citiraj Da li neko zna koja kineska maska je kompatibilna sa ovim modelom? (da ne kazem koji je ovo kinez?)
0