Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: Samsung Gear 360 (2017) (Video)

Pošaljite komentar
Ivan Petrović Neregistrovan korisnik
Citiraj Neoprostiva mana je što je kameru nemoguće upariti sa bilo kojim Android uređajem osim par najnovijih Samsung modela koji su navedeni u tekstu
0
Borko Neregistrovan korisnik
Citiraj "Međutim, ono što je još čudnije je da vam je u single lens modu dostupno tek 3Mpix za fotografije. Ipak, ovo ćete jako teško primetiti u praksi jer 360 fotografije ne možete odneti u neku foto radnju i odštampati tek tako. Njih ćete najčešće gledati samo na telefonu ili eventualno Gear VR headsetu, gde ovakav "gubitak" detalja i neće biti toliko primetan."
Naravno, jer ko u 21. veku može primetiti razliku između 15Mpix i 3Mpix na 4k displejima - ajmo malo ozbiljnosti...
Ovo je dealbreaker za bilo koga ko hoće iole da koristi ovakvu kameru a ne da mu samo stoji u vitrini.
1
vladimirdowla Član postova: 3361
Citiraj
Citiram korisnika: Borko"Međutim, ono što je još čudnije je da vam je u single lens modu dostupno tek 3Mpix za fotografije. Ipak, ovo ćete jako teško primetiti u praksi jer 360 fotografije ne možete odneti u neku foto radnju i odštampati tek tako. Njih ćete najčešće gledati samo na telefonu ili eventualno Gear VR headsetu, gde ovakav "gubitak" detalja i neće biti toliko primetan."Naravno, jer ko u 21. veku može primetiti razliku između 15Mpix i 3Mpix na 4k displejima - ajmo malo ozbiljnosti... Ovo je dealbreaker za bilo koga ko hoće iole da koristi ovakvu kameru a ne da mu samo stoji u vitrini.
Pazi, kupiti 360 kamericu i onda je koristiti za single lens fotografisanje, na senzoru koji nema ni auto fokus ... razmisli zašto bi neko tako nešto uopšte radio kad već na samom telefonu ima 100x bolje rešenje. Kad kamerica snima 360 fotke onda se dobija 15Mpix, i tu svakako ima više smisla koristiti i taj Gear VR za pregled. Možda sam samo trebao napisati - ko bi tako nešto i radio uopšte . Veruj mi, prvi put se srećem sa ovim čudesima, nije čak ni moj reon već sam odradio review umesto kolege koji je bio pretrpan .
0