Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: Alcatel Pixi 4 Plus Power

Pošaljite komentar
Vlata Neregistrovan korisnik
Citiraj Prvo da kažem da vam je test realan. Moja žena ga je uzela preko operatera pre 10tak dana. Ja sam joj to izabrao (savetovao) jer stvarno nije zahtevan korisnik, to znači, web surf, viber, fejs... i poneka igrica tipa colour switch. Obzirom da je sa prošlim telefonom muku mučila sa čestim punjenjem rešio sam da to zauvek zaboravi, i gle čuda. Sa njenim režimom korišćenja telefon nije punila 5 (PET) dana i tada mu je ostalo oko 20% i ona nije htela više da ga muči :-D
Zvuk odličan na zvučniku i spikerfonu, signal takođe. Kamere odrađuju posao malo bolje sa aplikacijom "A Better Camera". Za pohvalu je što npr. ima senzor za osvetljenje što mnogo skuplji modeli (kao što sam imao J7) nemaju a i le diodu za propuštene pozive ili poruke. Jako smo zadovoljni jer sam se dobro upoznao šta kupujemo tako da se nismo razočarali. Ja ga svaki dan nešto čačnem i proveravam na koliko je baterija jer mi je neverovatno kako drži, eto za ovih 10 dana još nije 2x punjen kao da mu se još povećala autonomija nakon samo jednog punjenja možda je u pitanju neka vrsta formiranja punog kapaciteta baterije... Inače ovakav klot sistem bi trebalo u svaki telefon ugraditi pa nek korisnici stavljaju šta im stvarno treba jer mi je stvarno neverovatno da android 6.0 u opšte radi sa 1gb rama. Toliko od mene, opšti utisak pozitivan i topla preporuka svima koji znaju tačno šta traže od smartfona. Uzdravlje.
0
Eros Neregistrovan korisnik
Citiraj Kome ne smeta
- da se ne moze podesiti zvuk zvona za svaku sim karticu posebno,
- da iako podesite instalaciju aplikacija na sd karticu one idu na internu bez mogucnosti vracanja na sd,
- blaga izoblicenja na slikama i sporadican gubitak ostrine - dubine,
- nerealna cena ...
u tom slucaju je telefon sasvim ok...
1
Ivan Neregistrovan korisnik
Citiraj Ne znam šta ste vi testirali, ali uzeo sam ovaj telefon klincu i radi sasvim dobro. Radi bolje od svih onih Tesla kineza, iako ima samo 1GB RAM. Međutim ono što sam primetio je da je moja verzija sa 16GB interne memorije i ima drugačiji firmver. Takođe, moj rezultat u Antutu je 26000 poena. I primetio sam da je RAM memorija brža za nekih 500 poena u odnosu na većinu Kineza. Naravno da nije za neke zahtevne igre, niti za neku zahtevnu poslovnu upotrebu, ali osnovne aplikacije tipa FB, Instagram, Chrome, VIber, Whatsapp otvara bez ikakvog čekanja, lagovanja i slično. Recimo memory management mu je drastično bolji od Tesle 3.1 Lite koja ima isti hardver, deluje kao da je Alcatel duplo brži. Naravno da će da se uspori kada otvorite nekoliko aplikacija odjednom, ali ovaj telefon nije namenjen da se takmiči sa skupljim modelima. Sasvim je korektno pogođen za klince i korisnike kojima treba android sa velikim ekranom, odličnom baterijom i solidnom brzinom za osnovne aplikacije koje svi koriste. Potrudio sam se da ga maltretiram pošteno i uopšte nema slab odziv u radu, čak sam se iznenadio da je sistem fluidniji nego na Nokiji 3 sličnih specifikacija, samo sa 2GB RAM. Praktično nema razlike, osim ako ne otvorite 10 aplikacija odjednom. Sa ocenama za ekran i kameru se slažem. Na dobrom svetlu kamera je upotrebljiva i to je to. Ekran je slabijeg kontrasta, mada moj nema taj plavičasti ton, ali ipak su boje blede i na jakom suncu je potreban veći napor da bi se nešto razaznalo.
0
Jovan Neregistrovan korisnik
Citiraj Pozdrav zanima me jedna informacija ako mi mozete pomoci?? Zanima me dali kod nas negde u srbiji moze da se uzmu ledja za pomenuti telefon. Znaci zanimam me samo plasticna zadnja ledja ne guma. Ako znate gde moze da sme uzme bicu vam zahvalan..
0
commando Novi član postova: 4
Citiraj ''Ne znam šta ste vi testirali, ali uzeo sam ovaj telefon klincu i radi sasvim dobro. Radi bolje od svih onih Tesla kineza, iako ima samo 1GB RAM. Međutim ono što sam primetio je da je moja verzija sa 16GB interne memorije i ima drugačiji firmver''
Ne znam gde ti nađe taj od 16GB kada su svi 8
Sto se tiče ličnog testa uzeo sam ga juče. Telefon je bio napunjenosti 52% radio je sa tom napunjenosti baterije nonstop 14 sati i baterija je bila na 0%
Koristio sam za slikanje 4 fotografije 8 mp i 4 13 mp, zatim sve je islo preko web i kucnog wifi sa druge mreže.
instalacija app sa gplay i sa drugih iyvora, slustanje radija preko slušalica 1.5h, SD karticu UHD micro sd sam ubacio i testirao prenos na nju što jedan član dole navede kao manu kartica radi s tim da preuyme sve na nju i treba se u inicijalnom meniju kada se formatira odabrati stavku 2 da preuyima na sebe i sve ce ići na nju i sa nje.
Od ostalih stvari koristio sam iptv player pro i odgledao 4 m3u tv kanala ukupno nekih 10 minuta.
preko web nisam ni izlazio na surf samo se spojio na viber, skype i pogledao mailove.
Sve u svemu 14 sati i nije malo za sa 52% na 0% mada kao sto autor teksta rece sa 100% bi verovatno bilo 12-14h reprodukcije video zapisa mozda malo nižih od 1080 ako bi samo to na njemu radilo.
A surfovanja 22h možda samo to sa wifi od provajdera a ne kačenjem na mrežni wifi sa drugog provajdera ustanu gde se stalno konektuje i troši takođe bateriju.
Sada je na punjenju pa kada bude 100% pun testiraćemo novi mix pa možda dodam opis.
1