Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: Samsung Galaxy J7 (2016)

Pošaljite komentar
ivanbass1 Član postova: 7288
Citiraj Jel moze neko ko se malo vise razume u telefone da mi objasni zasto su mi za ovaj tel u Vipu trazili doplatu od 3500 a p9 lite sam dobio za dinar, posto koliko vidim u svim stavkama je losiji od p9 lite 2gb koji sam odabrao.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
1
venom2 Član postova: 832
Citiraj Eeee samsung je to, znas za ono:wowww imas samsung
Sent from Dunav
0
ivanbass1 Član postova: 7288
Citiraj
Citiram korisnika: venom2Eeee samsung je to, znas za ono:wowww imas samsungSent from Dunav
Hahahahahahhahahaha, lepo me nasmeja Mislio sam neke tehnicke razloge [emoji14]Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
0
Demius Users postova: 455
Citiraj
Citiram korisnika: ivanbass1 Jel moze neko ko se malo vise razume u telefone da mi objasni zasto su mi za ovaj tel u Vipu trazili doplatu od 3500 a p9 lite sam dobio za dinar, posto koliko vidim u svim stavkama je losiji od p9 lite 2gb koji sam odabrao.Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Nije lošiji u svim stavkama, ima dosta bolje kamere na primer.
1
uskmarko Član postova: 344
Citiraj Niko ne spori da je telefon odličan, ali je problem što košta kao Huawei P9 Lite koji je za klasu bolji. Ja godinama koristim Samsung mob, ali ću sad najverovatnije uzeti P9.
Vidim da se pojavio i Lenovo K6 Note kod nas, na papiru odličnih karakteristika. Ali za razliku od Huawei, čiji se i jeftiniji modeli čine vrlo kvalitetno, Lenovo mi deluje nekako neuverljivo. Video sam kod poznanika nekoliko modela u zadnje vreme, i nijedan mi se nije dopao. Pogotovu što su kamere baš loše.
0