Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: Cooler Master MasterKeys Lite L

Pošaljite komentar
Aleksandar Jokic Neregistrovan korisnik
Citiraj Citam ovaj tekst i pitam se da li ovi ljudi uoste testirali ovaj komplet ili prepisali reklamu... Imam ovaj komplet vec godinu dana i mogu reci da je ova tastatura ubedljivo najgora koju sam ikada imao, a nisam imao ni priblizno skupe kao sto je ova.
Uzasan kvalitet izrade, buka rasklimanih tastera (nije klik kao kod mehanickih, pa da bude razumljivo), kroz neke tastere cak probija svetlost, jer su izguljeni unutra ili sta je vec, a poneki tasteri i zaglavljuju, pa morate malo jace da ih pritisnete.
Mis lagan, nikakav osecaj u ruci, ali eto radi bar kako treba.
Osvetljenje i opcije oko osveljenja su mozda i jedina dobra stvar kod kompleta.
0
filipenko Moderators postova: 11722
Citiraj Aleksandre, da nisi možda dobio feleričan primerak? Osećaj u kuckanju je veoma dobar, baš i jeste trik što mnogi koji nikada nisu imali skuplje tastature dobiju kakav-takav povratni osećaj. Što se tiče probijanja svetlosti i zaglavljivanja, to je verovatno do konkretnog primerka i kvaliteta izrade, ali na našem testnom primerku sve je radilo besprekorno, cela redakcija može da potvrdi.
Najzad, ovo nije komplet astronomske cene, i kada idu i tastatura i miš u pakovanju, nije za očekivati besprekoran osećaj, mada to što si opisao deluje da je do kvaliteta izrade na konkretnom primerku. Nažalost, to kod nas uglavnom ne ostaje duže od 7-8 dana, nemamo primerak koji koristimo svakodnevno pa da vidimo šta se dešava posle par meseci upotrebe...
0
Aleksandar Jokic Neregistrovan korisnik
Citiraj Mozda i jesam dobio felerican primerak, nisam siguran... Mada ne verujem da bi mi uvazili reklamaciju na rasklimane tastere i brobijanje svetlosti, tako da nisam ni pokusavao. Mis sam vec zamenio, a i tastatura ce uskoro biti zamenjena.
Sto se mene tice Cooler Master je zavrsio pricu, nemam ni zelju da isprobam njihove skuplje tastature...
0