Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: Logitech G410

Pošaljite komentar
docleano Neregistrovan korisnik
Citiraj Tastatura ima zvuk tastera koji je nekako iritantan. Da se razumemo, ja volim "clicky sound" omiljeni switch mi je MX Plavi ali ovo sto je "smesno" i jos ima mnogo visoku cenu, pritom to uopste ne opravdava. Ne mogu da verujem da su oni izbacili ovako nesto .. svasta od njih, bolje i da su Kaliah switch-eve koristili nego ove. Hvala za recenziju ali za Logitech debeo minus.
1
G!!! Član postova: 5619
Citiraj ima li info kad ce ove nove logitech tastature biti dosupne u srbiji
0
BokiPK Vip member postova: 3865
Citiraj Uvažamo, naravno, taman posla kada bi bilo suprotno
Ali primetio sam da se u poslednje vreme takve greške dešavaju češće nego inače, zato sam i izveo ovakav zaključak.
Samo nastavite uz mrvicu više pažnje.
0
Peca Administrators postova: 2063
Citiraj
Citiram korisnika: BokiPK: Ne prolazi u poslednje vreme komentarisanje direktno sa glavne starne sajta. Zato pišem komentar i ovdePreviše koristite copy-paste šablone, naveli ste kao specifikaciju kompletne karakteristike laserskog miša :...MX Anywhere 2 - 910-004373... - Laserski miš koji radi gotovo na svakoj podlozi - Mogućnost povezivanja na tri uređaja - Podesiva rezolucija u pet nivoa - USB Nano Prijemnik / Bluetooth
Moram da odbranim kolege: ne radi se o copy paste fazonu da se sad nesto kopira pa se nesto kao edituje da bi se ustedeo trud. U pitanju je linija koda koja poziva ID proizvoda iz baze u kojoj se nalaze ulistane specifikacije, "samo" se previdelo da treba "pozvati" drugi proizvod, sa drugim ID-jem. Ne kopiraju se nikakve tabele ili ne znam sta...nadam se da cete uvaziti objasnjenje
0
filipenko Moderators postova: 11722
Citiraj Ispravljeno.
0
BokiPK Vip member postova: 3865
Citiraj Ne prolazi u poslednje vreme komentarisanje direktno sa glavne starne sajta. Zato pišem komentar i ovde
Previše koristite copy-paste šablone, naveli ste kao specifikaciju kompletne karakteristike laserskog miša :
...
MX Anywhere 2 - 910-004373
...
- Laserski miš koji radi gotovo na svakoj podlozi
- Mogućnost povezivanja na tri uređaja
- Podesiva rezolucija u pet nivoa
- USB Nano Prijemnik / Bluetooth
0
filipenko Moderators postova: 11722
Citiraj U odnosu na koji Cooler Master? Logitech je osmislio svoje tastere i u sekciji o Romer-G mehaničkim svičevima ima detaljnije objašnjenje kome su namenjeni i po čemu se razlikuju od ostalih mehaničkih tastatura. Što se tiče načelne razlike, ova tastatura je sa full podesivim RGB pozadinskim osvetljenjem kada je šminka u pitanju, odnosno predstavlja odličan prelaz sa standardne na mehaničku tastaturu za sve koji se libe da koriste masivne tastere sa bučnim klikom, zbog karakteristika Romer-G svičeva. Pride je prilično kompaktna, za razliku od većine mehaničkih tastatura (mada je tu dosta slična Cooler Master Nova TK).
0
Filipenko Neregistrovan korisnik
Citiraj U odnosu na koji Cooler Master? Logitech je osmislio svoje tastere i u sekciji o Romer-G mehaničkim svičevima ima detaljnije objašnjenje kome su namenjeni i po čemu se razlikuju od ostalih mehaničkih tastatura. Što se tiče načelne razlike, ova tastatura je sa full podesivim RGB pozadinskim osvetljenjem kada je šminka u pitanju, odnosno predstavlja odličan prelaz sa standardne na mehaničku tastaturu za sve koji se libe da koriste masivne tastere sa bučnim klikom, zbog karakteristika Romer-G svičeva.
0
Gile Neregistrovan korisnik
Citiraj Molio bih za poredjenje ove tastature u odnosu na Cooler Master-ove mehanicke modele: sta je bolje a sta losije?
0