Greška

Došlo je do greške.

Komentari: Test: Logitech G410

Pošaljite komentar
Gile Neregistrovan korisnik
Citiraj Molio bih za poredjenje ove tastature u odnosu na Cooler Master-ove mehanicke modele: sta je bolje a sta losije?
0
Filipenko Neregistrovan korisnik
Citiraj U odnosu na koji Cooler Master? Logitech je osmislio svoje tastere i u sekciji o Romer-G mehaničkim svičevima ima detaljnije objašnjenje kome su namenjeni i po čemu se razlikuju od ostalih mehaničkih tastatura. Što se tiče načelne razlike, ova tastatura je sa full podesivim RGB pozadinskim osvetljenjem kada je šminka u pitanju, odnosno predstavlja odličan prelaz sa standardne na mehaničku tastaturu za sve koji se libe da koriste masivne tastere sa bučnim klikom, zbog karakteristika Romer-G svičeva.
0
filipenko Moderators postova: 11722
Citiraj U odnosu na koji Cooler Master? Logitech je osmislio svoje tastere i u sekciji o Romer-G mehaničkim svičevima ima detaljnije objašnjenje kome su namenjeni i po čemu se razlikuju od ostalih mehaničkih tastatura. Što se tiče načelne razlike, ova tastatura je sa full podesivim RGB pozadinskim osvetljenjem kada je šminka u pitanju, odnosno predstavlja odličan prelaz sa standardne na mehaničku tastaturu za sve koji se libe da koriste masivne tastere sa bučnim klikom, zbog karakteristika Romer-G svičeva. Pride je prilično kompaktna, za razliku od većine mehaničkih tastatura (mada je tu dosta slična Cooler Master Nova TK).
0
BokiPK Vip member postova: 3865
Citiraj Ne prolazi u poslednje vreme komentarisanje direktno sa glavne starne sajta. Zato pišem komentar i ovde
Previše koristite copy-paste šablone, naveli ste kao specifikaciju kompletne karakteristike laserskog miša :
...
MX Anywhere 2 - 910-004373
...
- Laserski miš koji radi gotovo na svakoj podlozi
- Mogućnost povezivanja na tri uređaja
- Podesiva rezolucija u pet nivoa
- USB Nano Prijemnik / Bluetooth
0
filipenko Moderators postova: 11722
Citiraj Ispravljeno.
0
Peca Administrators postova: 2063
Citiraj
Citiram korisnika: BokiPK: Ne prolazi u poslednje vreme komentarisanje direktno sa glavne starne sajta. Zato pišem komentar i ovdePreviše koristite copy-paste šablone, naveli ste kao specifikaciju kompletne karakteristike laserskog miša :...MX Anywhere 2 - 910-004373... - Laserski miš koji radi gotovo na svakoj podlozi - Mogućnost povezivanja na tri uređaja - Podesiva rezolucija u pet nivoa - USB Nano Prijemnik / Bluetooth
Moram da odbranim kolege: ne radi se o copy paste fazonu da se sad nesto kopira pa se nesto kao edituje da bi se ustedeo trud. U pitanju je linija koda koja poziva ID proizvoda iz baze u kojoj se nalaze ulistane specifikacije, "samo" se previdelo da treba "pozvati" drugi proizvod, sa drugim ID-jem. Ne kopiraju se nikakve tabele ili ne znam sta...nadam se da cete uvaziti objasnjenje
0
BokiPK Vip member postova: 3865
Citiraj Uvažamo, naravno, taman posla kada bi bilo suprotno
Ali primetio sam da se u poslednje vreme takve greške dešavaju češće nego inače, zato sam i izveo ovakav zaključak.
Samo nastavite uz mrvicu više pažnje.
0
G!!! Član postova: 5619
Citiraj ima li info kad ce ove nove logitech tastature biti dosupne u srbiji
0
docleano Neregistrovan korisnik
Citiraj Tastatura ima zvuk tastera koji je nekako iritantan. Da se razumemo, ja volim "clicky sound" omiljeni switch mi je MX Plavi ali ovo sto je "smesno" i jos ima mnogo visoku cenu, pritom to uopste ne opravdava. Ne mogu da verujem da su oni izbacili ovako nesto .. svasta od njih, bolje i da su Kaliah switch-eve koristili nego ove. Hvala za recenziju ali za Logitech debeo minus.
1