Greška

Došlo je do greške.

Koji je vaš omiljeni brend telefona? (anketa)

10.06.2016 14:45 | 84 Mobile
Koji je vaš omiljeni brend telefona? (anketa)

Zamislite situaciju u kojoj sa police treba da odaberete jedan telefon od nekoliko izloženih: svi su istog dizajna, istih tehničkih karakteristika, samo ih natpis proizvođača razlikuje - koji biste odabrali? Analiza popularnosti brendova ima bezbroj a nas zanima koji bi to vaš izbor bio...

Malo - malo pa u vestima možemo pročitati razne izveštaje analitičkih kompanija koje se bave istraživanjima u vezi sa popularnošću pojedinih bremdova. Znamo da je to jako teško oceniti na pravi način jer postoje periodi u kojima su pojedini proizvođači veoma popularni, pa se to vreme promeni, neko drugi iskoči u prvi plan sa novim proizvodom, pa se svi "kunu" u novi model, i tako, redom, godinama se ta lista menja.

Koji je tvoj omiljeni proizvođač telefona?
25%
Apple
25%
HTC
21%
Samsung
15%
Sony
10%
Huawei
5%
Motorola

Anketa se završava 26.07.2016. u 23:59

Moramo priznati, veoma nas zanima podatak za koga vaše srce bije: ma koliko da se svi trudimo da budemo razumni i kao prioritet pri donošenju odluka stavljamo razum ispred svega, odnosno ono što dobijamo za uloženi novac, jasno nam je da imamo (makar većina nas) svoje omiljene proizvođače. Zato pravimo anketu postavljenu na nešto drugačiji način: zamislite situaciju u kojoj sa police treba da odaberete jedan telefon od nekoliko izloženih: svi su istog dizajna, istih tehničkih karakteristika, iste boje, samo ih natpis proizvođača razlikuje - koji biste Vi odabrali?

Ovog puta nas ne interesuje koji procesor ima koji telefon, kakva mu je kamera, da li je lepši ili ružniji: samo nas zanima za kog proizvođača bije vaše srce - a ne razum. U listi ponuđenih odgovora nalaze se najveći svetski proizvođači mobilnih telefona; da ta lista ne bi imala nepregledan kraj, odlučili smo da je suzimo na neki realan broj onih čije ime znači najviše u mobilnom svetu. Veliku smo dilemu imali po pitanju kompanije Nokia ali je realnost takva kakva jeste, te kompanije trenutno nema, da je ima, svakako da bi i naš predlog bio drugačiji.

Nadamo se da vam neće biti teško da odvojite par sekundi svog vremena i odaberete svog proizvođača u ovoj našoj prigodnoj anketi

S poštovanjem,

Benchmark redakcija

Komentari

0 Dodaj komentar

Test: Tesla Smartphone 3.1

Test: ASUS ZenFone 2 Laser ZE551L

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109