Greška

Došlo je do greške.

Kingston System Specific memorija

14.06.2014 11:48 | 0 Hardver
Kingston System Specific memorija

Kingston System specific memorija je namenjena korisnicima brendiranih desktop ili server sistema koji žele da nadograde svoje računare memorijskim modulima najvišeg kvaliteta.

U ponudi se mogu naći memorijski moduli koji su 100% kompatibilni sa odgovarajućim sistemom, testirani u najstrožijim uslovima i garantovano najvišeg kvaliteta uz koji ide i legendarna Kingston pouzdanost.

Za sve system specific module Kingston pruža doživotnu garanciju na osnovu kvaliteta koji je postignut ulaganjem u jednu od najnaprednijih laboratorija za testiranje u industriji. Kingston primenjuje višefazni sistem za testiranje koji obuhvata testiranje specifikacija, kvalifikaciju komponenti, testiranje u različitim sredinama, testiranje kompatibilnosti i pouzdanosti, stoprocentno testiranje proizvodnje i kvaliteta uz monitoring pozdanosti.

Pomenute ekstremne mere osiguravaju da Kingston memorija radi odmah nakon instalacije u sistemu, bez bojazni da postoji moguća nekompatibilnost ili mogućnost da memorijski modul nije u funkciji.

Kako bi olakšali korisnicima pronalaženje odgvorarajućeg modela memorijskih modula Kingston pruža pristup specijalizovanom portalu na kome se unošenjem konkretnog modela server, desktop sistema ili matične ploče može naći koji su modeli modula sertifikovani i 100% kompatibilni.

Korporativni korisnici takođe mogu pristupiti programu KingstonCare koji je sačinjen od više usluga koje osiguravaju nesmetano poslovanje zahvaljujući iskustvu od preko 25 godina kada su u pitanju memorijski proizvodi. Kompanije koje koriste Kingston proizvode kao što je system specific memorija za servere, radne stanice ili desktop računare, ValueRAM server memoriju, SSD-ove za klijente ili korporativne sisteme mogu pristupiti programu.

Uz to KingstonConsult servis omogućava kako organizacijama koje su trenutni korisnici Kingston proizvoda tako i organizacijama koje razmišljaju o najboljem načinu za optimizaciju serverske infrastructure da se obrate kompaniji Kingston i  dobiju potpuno besplatno informacije uz pomoć kojih mogu unaprediti svoju infrastrukturu. Kompanije koje koriste KingstonConsult se mogu obratiti direktno ekspertima kako bi dobili savete za unapređenje postojeće infrastrukture, optimizaciju rada servera  ili troškova kada je u pitanju nadogradnja. Uz to KingstonConsult omogućava organizacijama da na osnovu preporuke i procene od strane Kingston eksperta poruče proizvode za test kako bi se uverili u konkretne benefite, ali i pristupe treninzima za svoje IT ekperte kako bi bili upoznati sa najnovijim tehničkim unapređenjima i rešenjima.

Encrypted Secure Drives

HyperX gaming

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209