Greška

Došlo je do greške.

Imamo dobitnika: Alcatel Idol 4 telefon i VR uređaj u rukama našeg čitaoca

12.08.2016 09:18 | 0 Mobile
Imamo dobitnika: Alcatel Idol 4 telefon i VR uređaj u rukama našeg čitaoca

Pre dve nedelje smo objavili nagradnu anketu, u kojoj je mogao da učestvuje svako i bez ikakvih posebnih zahteva, osim popunjavanja same ankete. U opticaju je vredna nagrada - Alcatel Idol 4 telefon, zajedno sa VR uređajem koji se isporučuje u paketu. Sada imamo i srećnog dobitnika...

Na Benchmark sajtu nastavljamo da usrećujemo svoje verne čitaoce. Imamo dobitnika naše nagradne ankete, u kojoj je najsrećniji učesnik osvojio vredan poklon, dar kompanije Alcatel. Trudili smo se da u proteklom periodu organizujemo više nagradnih igara za svoje čitaoce, svesni da su nagrade veoma vredne, kao i da nagradne igre i ankete uvek pobuđuju posebno interesovanje. Delili smo volane, Playstation 4 konzole, telefone. Ovaj put smo dodelili telefon Alcatel Idol 4 i VR uređaj! Srećni dobitnik će uživati kako u samom telefonu i njegovim karakteristikama, tako i u virtuelnoj realnosti.

IDOL4PressKitCloseup.jpg

Potrebno je bilo da naši čitaoci popune nagradnu anketu, odnosno da tačno odgovore na pitanja koja smo postavljali. Anketa je trajala tačno dve nedelje i u njoj je učestvovalo tačno 1477 naših čitalaca. Bilo je potrebno tačno odgovoriti na sva četiri pitanja kako bi se konkurisalo za nagradu. Pitanja nisu bila teška, ali je ogroman broj na četvrto pitanje odgovorio - netačno. Slutimo i razlog - Alcatel Idol 4S ima AMOLED ekran, dok Idol 4, na koga se odnosila naša anketa, ima IPS ekran, pa je to pitanje maltene ispalo "trik" pitanje, iako nam to nije bila namera.

Ovo je bila prva nagradna igra ili anketa koju smo organizovali da prvi izvučeni nije imao tačne odgovore. Ranije se dešavalo da nekoga diskvalifikujemo jer nije ispunio određene uslove igre (lajkovanje stranice ili pretplata na kanal), ili su učestvovali po više puta i slično. 

Pogledajte video izvlačenja!

 


Dobitnik je Dušan Pešić, naš verni čitalac iz Niša. Posebno nam je zadovoljstvo bilo što se ispostavilo da je 11. avgust, kada smo birali dobitnika i kontaktirali ga, zapravo Dušanov rođendan! Drago nam je da smo mu na ovaj način uveličali slavlje i ulepšali najlepši dan u godini. Nadamo se da će ga uređaj lepo služiti i da će uživati u njegovim mogućnostima.

IDOL4VR15_forEUpackshotv24.05.jpg

Želimo vam puno sreće u narednim nagradnim igrama i anketama koje već pripremamo,

Benchmark redakcija

Komentari

0 Dodaj komentar

Test: Alcatel Pop Star

Korisnički opis: Huawei P9 Lite, pobednik Benchmark izazova

10104
10105
10106
10107
10108
10109