Greška

Došlo je do greške.

HyperX gaming

08.07.2014 15:14 | 0 Hardver
HyperX gaming

HyperX brend kompanije Kingston omogućava gejmerima da postignu još više kroz proizvode koji ne samo da obezbeđuju najbolje perfomanse već se i dizajnom uklapaju u vaš životni stil

HyperX linija sadrži memorijske module, SSD-ove, USB diskove i slušalice za gejming.

hyper2.jpg


HyperX memorijski moduli
su dizajnirani da se uklope uz svaku gejming konfiguraciju, kako po pitanju perfomansi koje su potrebne gejmerima tako i po pitanju određene boje ili dizajna proizvoda. Zahvaljujući nenadmašnom kvalitetu, brzini modula i pouzdanosti, koja se ogleda u svim Kingston proizvodima, nećete doći u situaciju da propustite bitan turnir ili meč.

Fury memory

Impac SO-DIMM

 

HyperX SSD-ovi pružaju gejmerima neprevaziđene perfomanse koje omogućavaju efikasnije pokretanje igara, tečniju igru, brže prebacivanje nivoa i nove prednosti u korišćenju računara. Svi SSD-ovi iz HyperX serije sastavljeni su od najkvalitetnijih komponenti i testirani su u uslovima koji pružaju realnu sliku ekstremnog gejmera. Podržani su trogodišnjom garancijom i najboljom tehničkom podrškom na lokalnom tržištu.

Fury SSD

3K SSD

 

HyperX USB diskovi – Pored navedenog, gejmeri koji imaju potrebu da prenose velike količine podataka a nemaju strpljenja za klasične USB diskove mogu izabrati neki od vrhunskih modela kojipružaju neverovatne USB 3.0 brzine prenosa podataka u kapacitetima do 256GB (DataTraveler HyperX 3.0) odnosno 1TB (DataTraveler HyperX Predator).

DataTraveler HyperX 3.0

DataTraveler HyperX Predator

 

HyperX  Cloud slušalice - Od skoro se u ponudi mogu naći i slušalice koje su namenjene profesionalnim igračima i na prvom mestu obezbeđuju najviši kvalitet kako bi izdržale i najvatrenije gejming sesije, dok komfor pri nošenju osigurava igru bez smetnji i gubitka koncentracije. Svi HyperX modeli slušalica su proizvod dugogorišnje saradnje između HyperX-a i gejmera širom sveta.

 

Kingston System Specific memorija

Test: Samsung SSD 840 EVO 250 GB

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209