Greška

Došlo je do greške.

HTC Sense 6

16.04.2014 08:00 | 0 Mobile
HTC Sense 6

Sense 6 je najnovija verzija HTC-ovog korisničkog interfejsa za pametne telefone. Kao i do sada, Sense primarno ima ulogu da poboljša korisničko iskustvo i doda funkcionalnosti koje će učiniti upotrebu pametnog telefona ugodnijom i efikasnijom.

Od verzije 5, jedan od prioriteta prilikom projektovanja Sense interfejsa je brzina odziva sistema, što uz jednostavan, ali elegantan dizajn, umnogome doprinosi boljem korisničkom iskustvu.

Sense 6 nastavlja razvoj u tom pravcu i omogućava korisniku da lako organizuje svoje aplikacije u foldere, odabere vizuelnu temu koja mu odgovara ili uključi „ne uznemiravaj“ mod, u kome samo odabrani kontakti i alarmi mogu da nateraju telefon da zazvoni.

Tu su naravno i od ranije poznate Sense opcije, kao što je utišavanje zvona prostim okretanjem telefona,  brza i laka pretraga kontakata kucanjem brojeva ili slova imena u aplikaciji za pozivanje, mod predviđen za korišćenje u automobilu, mod za decu koji uvodi ograničenja u pristupu opcijama telefona i još mnogo toga...

Sense_6_02_s.jpg

Deo novog Sense interfejsa su i vrlo moćne softverske komponente, kao što su:

BlinkFeed – agregator vesti i novosti sa društvenih mreža koje pratite.
Zoe Camera – koja vam omogućava istovremeno snimanje videa i fotografisanje, za mnogo više kreativne slobode.
Zoe Video Highlights – sistem uz pomoć kojeg možete na izuzetno jednostavan način da kreirate veoma atraktivne video kolaže, koji mogu brzo i efektno umesto vas da ispričaju priču o nekom vama bitnom događaju.
Sense TV – kojim možete u potpunosti preuzeti kontrolu nad vašim televizorom i centrom za zabavu, direktno iz telefona (ovo podrazumeva model telefona sa infracrvenim portom, kao što su One (M7), One Max i One (M8)).
Extreme Power Saving Mode – koji produžava trajanje baterije vašeg telefona i do dve nedelje u stanju mirovanja.

Koji god zadatak da stavite pred vaš telefon, Sense 6 je tu da vam pomogne da ga na što lakši način realizujete, a da vas pri tome ne opterećuje nepotrebnim stvarima.

Vodič za kupovinu telefona, septembar 2012.

Ultrapiksel

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109