Greška

Došlo je do greške.

Honor i Benchmark te pozivaju: dođi da se družimo i osvoji Honor 9!

18.10.2017 17:43 | 50 Mobile
Honor i Benchmark te pozivaju: dođi da se družimo i osvoji Honor 9!

Svrati na kafu, druži se sa nama i predstavnicima Honora u Srbiji: popićemo kafu, ispričaćemo se, uverićemo se kakav je to Honor 9 telefon. Ako si dovoljno umešan, rečit, možda Honor 9 postane baš tvoj!

Poštovani posetioci Benchmark sajta,

kompanija Honor i Benchmark vas pozivaju na zajedničko druženje tokom kojeg ćete biti u prilici da osvojite Honor 9 telefon!

U četvrtak, 26. oktobra, u srcu Beograda će se u organizaciji kompanije Honor i sajta Benchmark, održati događaj kome će moći da prisustvuje čak dvadeset i pet posetilaca Benchmarka!

 

1_1.jpg

 

 

Tokom ovog druženja, predstavnici kompanije Honor održaće kraću, neformalnu prezentaciju tokom koje ćete biti u prilici da se upoznate sa mogućnostima novog telefona u ponudi ove kompanije - modela Honor 9. Podsetićemo se da je prošlogodišnji model, Honor 8, zabeležio fantastične prodajne rezultate, kako na mnogim tržištima tako i na srpskom - a prve reakcije tržišta govore da model "devet" definitivno osvaja poverenje mnogih i izaziva još veću pažnju. Sada ćete i vi imati prilike da se uverite, zašto je to tako.

Podsetićemo se, naš novinar je ovom modelu dodelio priznanje "Best buy" u ovoj klasi...

Test: Honor 9 (video)

Šta smo osmislili? 

Nakon završene kratke prezentacije tokom koje ćemo moći da popijemo sjajnu kafu, svi prisutni će biti u prilici da testiraju Honor 9 telefon: ne samo na licu mesta, već će imati prilike da se čitava  tri dana druže sa ovim telefonom kako bi došli u priliku da ga možda na kraju i osvoje! Ukupno pet Honor 9 telefona će narednih desetak dana "kružiti" među učesnicima skupa dok svi ne dođu u situaciju da iskoriste svoja tri dana testiranja: vaš zadatak je da nakon toga napišete svoju recenziju ovog telefona i na taj način se uključite u takmičenje za osvajanje ovog sjajnog Honor 9 telefona.

Pristigle korisničke recenzije oceniće predstavnici kompanije Honor, marketinške agencije New Moment i sajta Benchmark, a najbolje napisani test odneće prvu nagradu - ni manje ni više nego upravo Honor 9 telefon!

 2.jpgNapominjemo, nije potrebno pričati bajke o testiranom telefonu, već napisati stručan, konkretan, objektivan prikaz ovog modela - i u tome smo svi saglasni. Želimo kvalitetan prikaz koji će pod naslovom "Korisnička recenzija" biti objavljen na stranicama Benchmark sajta: na vama je da se potrudite i obogatite svoju recenziju mnoštvom slika, screenshotova, pa zašto ne i kraćim videom, budući da zahvaljujući sjajnim kamerama mobilnih telefona svi to danas lako možemo da uradimo. Ali, napominjemo, ne možete se takmičiti samo sa videom, ma koliko on kvalitetan bio. Zanima nas - pisana reč! Slike, video, mogu samo biti dodatni poeni...

Molimo vas da svoje prijave za ovaj događaj pošaljete do utorka, 24. oktobra na email adresu urednik@benchmark.rs. U par reči, recite nas zašto vam je stalo da budete deo ovog druženja, pošaljite nam svoje ime i prezime, broj telefona i ukoliko ste član Benchmark foruma - korisničko ime. Nakon pristiglih prijava, redakcija Benchmarka će vas obavestiti o mestu dešavanja ovog skupa. Četvrtak, 26.10. u srcu Beograda!

vlado m Novi član postova: 85
Citiram korisnika: nekotamo Dajte više objavite pobednika, nema smisla više zaista.
evo na yt.. .https://www.youtube.com/watch?v=lX5JfRNCFMA
nekotamo Neregistrovan korisnik
Dajte više objavite pobednika, nema smisla više zaista.
vlado m Novi član postova: 85
Citiram korisnika: vladix @Aleksandar96Da, mislim da je red da se obaveste oni koji nisu dobili nagradu.
Evo ja ću da se pohvalim visokim plasmanom, ali bez osvojene nagrade... tuga je bila golema, utopio sam je valjano za praznike i jedva cekam da procitam pobednicku recenziju... siguran sam da je izuzetno kvalitetna...
vladix Član postova: 515
@Aleksandar96
Da, mislim da je red da se obaveste oni koji nisu dobili nagradu.
Aleksandar96 Registered postova: 1
Iz agencije New Moment dobio sam informaciju da je pobednik proglasen, tojest da se uveliko zna ko je , i da se vec planira snimanje i intervju sa njim, pa ako nije problem da objavite ime i tu recenziju posto ocigledno da "Cekamo odgovor iz Honora" vise ne pije vodu, ako mene pitate

Test: LG Q6 (video)

Test: Motorola Moto G5S (Video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109