Greška

Došlo je do greške.

Giveaway: Osvoji Alcatel 5 telefon!

17.03.2018 12:37 | 17 Mobile
Giveaway: Osvoji Alcatel 5 telefon!

Alcatel i Benchmark poklanjaju najnoviji, Alcatel 5 telefon

Alcatel 5 telefon je predstavljen pre 20-ak dana na MWC-u, juče smo objavili test ovog modela - kako na samom sajtu tako i na našem YouTube kanalu, a već danas počinje naš giveaway nakon čijeg završetka će najsrećniji od vas na poklon dobiti upravo ovaj telefon!
U svrhu giveaway-ja organizovali smo, sada već na tradicionalni način, malu nagradnu anketu: da biste stekli mogućnost da se kandidujete i osvojite Alcatel 5, neophodno je da tačno odgovorite na sva pitanja u našoj nagradnoj anketi, popunite svoje podatke kako bi mogli da vas identifikujemo u slučaju da ste baš vi srećni dobitnik i naravno - da se subscribe-ujete na Benchmark YouTube kanal, što je jedini dodatni preduslov.

U videu koji možete pogledati, navedene su sve propozcijie nagradne igre a lepa je vest svakako da odmah nakon ovog giveaway-ja kreće još jedan, u kome ćemo pokloniti Alcatel 3c!

Ne želimo da zvučimo patetično ali još jednom želimo da vas podsetimo da je ovo IGRA u kojoj postoji samo jedan dobitnik. Nadamo se da vam neće biti teško da popunite nagradnu anketu i potrošite svojih par minuta - možda sreća pogleda baš vas! Jednostavno, nije moguće da usrećimo svakog učesnika ovako vrednom nagradom.

Svakom učesniku savetujemo da pogleda naš test, kako pisani tako i onaj u video formi, odgovori na sva pitanja kriju se upravo tu. Ostalo je uobičajeno što se same kontakt forme tiče, uz dodatno, korisničko ime sa google-a kako bi saznali da li ste subscribe-ovani na Benchmark YT kanal, što je ponavljamo - obavezan uslov za učešće.

Još jednom vas molimo da ne šaljete duple prijave jer u slučaju da budete izvučeni kao dobitnik, sledi provera da li postoji dupli nalog. Mnogi su u prethodnim nagradnim igrama prigovarali zašto prvo ne obrišemo duple naloge jer bi navodno Random.org onda izvukao baš njih: to samo nepotrebno produžava izvlačenje. Ako je sreća odlučila da pogleda baš vas, desiće se taman i da je sto hiljada učesnika.
Nagradna anketa traje do 31. marta u 23:59 nakon čega ćemo uz pomoć Random.org generatora slučajnih brojeva izvući dobitnika. 

Želimo vam puno sreće!

Vazna napomena: u slučaju da anketa ne može da se učita putem mobilnog telefona, popunite je na desktop ili laptop računaru


Anketa nije pronadjena!

Komentari

0 Dodaj komentar

Test: Alcatel 5 (video)

Test: Samsung Galaxy S9 i S9+ (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109