Greška

Došlo je do greške.

Encrypted Secure Drives

29.05.2014 10:59 | 0 Hardver
Encrypted Secure Drives

Oko 500 kompanija i vladinih organizacija širom sveta prepoznali su Kingston Digital kao najvećeg proizvođača tehnologija za sigurnosne diskove i kompaniju koja poseduje najsveobuhvatniju liniju USB-ova na tom polju

Dizajnirani da zaštite podatke koji zahtevaju visok nivo sigurnosti, Encrypted Secure diskovi vam omogućavaju da ispunite određene agencijske zadatke poput TAA i FIPS standarda i idealni su za upotrebu u vladi i korporacijama.

encr3.jpg

Ova serija sadrži tri sigurnosna diska:

  • DataTraveler Vault Privacy 3.0 disk koja će sačuvati vaše osetljive poslovne informacije;
  • DataTraveler 4000 za zaštititu osetljivih podatka sa FIPS 140-2 Level 2 validacijom i stoprocentnom privatnošću;
  • DataTraveler 6000  za zaštititu osetljivih podatka sa FIPS 140-2 Level 3 validacijom i stoprocentnom privatnošću.

Sva tri modela poseduju 256-bitnu enkripciju zasnovanu na AES hardveru koji koristi XTS, odnosno CBC režim za zaštitu lozinke. Diskovi pružaju sto procentnu sigurnost skladištenih podataka, a zaštitu obezbeđuju kompleksnom lozinkom koja čini da se uređaj zaključa posle određenog broja nevažećih pokušaja pristupa.

encr1.jpg

Encrypted Secure diskovi dolaze sa SafeConsole Management opcijom. IT administratori mogu inicijalno da razviju disk kao samostalni sigurnosni USB fleš drajv, a kako bi imali opciju dodavanja diska rešenju za centralno upravljanje. Softver za upravljanje je dostupan kod Blockmaster-a i zahteva važeću licencu kojom je obezbeđena kontrola pomoću diska. To administratorima omogućava da obezbede specifične opcije, konfigurišu lozinku i polisu uređaja, daljinski resetuju lozinku i aktiviraju reviziju usklađenosti.

Encrypted Secure diskovi  se jednostavno postavljaju i koriste bez administrativnih prava ili potrebe za instaliranjem aplikacije.

encr2.jpg

Ovi diskovi su podržani petogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošču. 

Pogledajte video zapise o Kingston Encrypted Secure drajvovima:

Povećajte mobilnost sa ultimativnim bežičnim saputnicima – Mobile Lite Wireless

Kingston System Specific memorija

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209