Greška

Došlo je do greške.

Encore – JOŠ!

17.04.2014 15:31 | 0 Mobile
Encore – JOŠ!

Stalno ste u pokretu, a u rancu, torbi ili torbici uvek nosite sa sobom to što vam je neophodno i vredno – laptop ili rokovnik, makar mobilni telefon uz novčanik i ključeve?

Volite internet, ili ga jednostavno koristite i cenite kao resurs?

encore4.jpg

Ako se prepoznajete u ovim pričama, naš smislen predlog za neke nove mogućnosti i vrednosti u vašoj svakodnevici zove se Encore: pragmatično osmišljen i pristupačan Toshiba tablet-računar na Windows okruženju ­čije ime na francuskom znači –  „još“!

Najpre znajte da uz Telekom Srbija ADSL pakete interneta, od skora možete da ga nabavite po ceni i uslovima koji se retko sreću:  http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176&id=1884

Ali, i pored toga, procenite sami koliko vredi na osnovu par činjenica.

Za razliku od većine tablet-uređaja koji često završe kao igračka za decu ili tek kao „plug-in“ dodatak kućnom kauču „za čitanje vesti“, Encore ćete zaista koristiti „za sve pare“. Pre svega, zbog manjeg formata nosićete ga svuda sa sobom ­- jer komotno staje u svaki ranac, prosečnu ručnu torbicu, pa čak i u malo veći džep jakne ili sakoa.

encore2.jpg

Lako se drži u jednoj šaci a dijagonala ekrana od 8 inča je prava i optimalna veličina za pregledan rad, fotografisanje iz ruke ili razgovore preko Skype-a. Bez obzira da li najčešće sređujete elektronsku poštu, pregledate dokumente ili „Eksel“ tabelarne proračune, ili se povremeno zabavljate uz igrice i You tube video-klipove, na ovom ekranu to možete i po nekoliko sati u kontinuitetu, bez zamora oka.

Definitivno nije „igračka“, stiže sa instaliranim Office paketom i antivirusnom zaštitom! A Intel® Atom™ Quad Core procesor (četiri jezgra) sa lakoćom daje snagu dovoljnu za odlične performanse rada u Windows 8.1 okruženju. Ako već koristite Windows smart-fon, biće vam lako da zamislite, to je isti, ili još bolji ugođaj u radu zbog veće preglednosti.

Ovo je prvi tablet koji su kritičari nazvali „desktop za poneti“, priključite ga na monitor (HDMI izlaz), tastaturu i miša (USB, Bluetooth) i – uverite se. A sa njega lako projektujete filmove i fotografije na HD TV (Miracast), koristite ga kao daljinski za TV, konzolu za Xbox igre...

encore3.jpg

Da, lako se nosi, po potrebi lako „poteže“, a nakon toga, lako se i „veže“!

Tu je pametan asortiman opcija za žično i bežično povezivanje, uz priključak za SD karticu. Na volju vam, prebacujte lako fotke sa aparata ili povećajte prostor za skladištenje podataka za još celih 128GB.

Puna baterija prebacuje puno radno vreme, celodnevna predavanja na fakultetu ili zabavu na plaži, jer u realnosti, kada se koristi u nekoliko navrata sa prekidima – traje ceo dan, bez dopunjavanja.

Proverite, naravno i druga iskustva, jer, Encore je zreo uređaj sa zrelim tehnologijama – za posao ili zabavu... A i naslednici su već na pomolu. J

http://www.toshiba.rs/laptops/tablets/encore/

Intel sklapa strateško partnerstvo sa kompanijom Rockchip

Touch WakeApp & Life Image

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109