Greška

Došlo je do greške.

Duo camera

16.06.2014 04:36 | 0 Mobile
Duo camera

Zahvaljujući Duo camera sistemu, sa HTC One (M8) možete napraviti zaista impresivne portrete i obraditi fotografije uz primenu zabavnih i jedinstvenih specijalnih efekata. HTC-ov Duo camera sistem poseduje dva sočiva koja se koriste istovremeno.

To dovodi do toga da se uz fotografiju sačuva i informacija o udaljenosti predmeta od kamere, što zatim omogućava primenu raznih efekata koji se oslanjaju na tu dubinsku komponentu slike.

UFocus

Odličan primer korišćenja prednosti Duo camera sistema je UFocus filter koji vam omogućava da već uslikanu fotografiju naknadno refokusirate, kako biste dobili portrete profesionalnog izgleda, sa „bokeh“ efektom svojstvenim profesionalnim foto-aparatima sa veoma skupim objektivima.

UFocus01.jpg

UFocus02.jpg

 

Foregrounder

Još jedna opcija koja je moguća zahvaljujući Duo camera sistemu je Foregrounder. Foregrounder je dizajniran tako da naglasi subjekta fotografije, time što će se na ostatak fotografije primeniti neki od raspoloživih efekata (prebacivanje pozadine u crno-belo, simulirano zamućenje nastalo od brzog pokreta, strip efekat...).

Foregrounder01.jpg

Foregrounder02.jpg

 

 

 

BoomSound

Extreme Power Saving Mode

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109