900.000 Android aktivacija svakodnevno

Potpredsednik Google-a za mobilni odsek Endi Rubin potvrdio je na svom tviteru dve informacije, koje su značajne za Android fanove. Kao prvo, on uverava sve Android fanove da nema planova da napusti Google, demantujući tako učestale špekulacije. Druga informacija govori o tome da se došlo do toga da svaki dan bude akt

Potpredsednik Google-a za mobilni odsek Endi Rubin potvrdio je na svom tviteru dve informacije, koje su značajne za Android fanove. Kao prvo, on uverava sve Android fanove da nema planova da napusti Google, demantujući tako učestale špekulacije. Druga informacija govori o tome da se došlo do toga da svaki dan bude aktivirano preko 900.000 Android uređaja, što je zaista impresivna cifra i povećanje za 50.000 od broja koji je Endi tvitovao poslednji put (27. februara). Ovo je svakako jasan pokazatelje da broj smartfona i tablet uređaja sve više raste. Neminovno će se uskoro doći do tačke kada će ovaj broj prestati da raste, ali svakako ne u skorije vreme jer lansiranje HTC One X i Samsung Galaxy S III smartfona taj broj sada može samo da poveća.

Android aktivacije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi