365 miliona iOS uređaja prodato do 30. marta

U toku prvog dana Apple konferencije kompanija je otkrila gotovo zapanjujuć podatak, a on govori da je do 30. marta ove godine prodato ukupno 365 miliona iOS uređaja. Takođe je iznet podatak da 80% njihovih korisnika koristi iOS 5, dok je 20% njih ostalo na iOS 4 operativnom sistemu ili starijim. Potpredsednik iPhone softvera Skot

U toku prvog dana Apple konferencije kompanija je otkrila gotovo zapanjujuć podatak, a on govori da je do 30. marta ove godine prodato ukupno 365 miliona iOS uređaja. Takođe je iznet podatak da 80% njihovih korisnika koristi iOS 5, dok je 20% njih ostalo na iOS 4 operativnom sistemu ili starijim. Potpredsednik iPhone softvera Skot Forstal, nije propustio da izvrši neka poređenja sa Androidom. Naime, oko 7% Android korisnika ima instaliranu najnoviju iteraciju ove platforme, dok je godinu dana star Gingerbread Android 2.3 ostao sa čak 75% “podrške”. Rečeno je i da je Apple-ov iOS 5 je odgovoran za 10 milijardi tvitova a 47% fotografija dolazi od njega. 

365 miliona iOS

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi