1001 veb sajt za srpske preduzetnike

Ukoliko ste preduzetnik ili malo preduzeće, a nemate svoju web prezentaciju, možete se prijaviti ostavljajući svoje podatke. Nakon toga, naš tim će vas kontaktirati, izabraćete jedan od pet ponuđenih modela prezentacije, dostaviti svoje tekstove i fotografije i, najzad, izaći na globalnu svetsku mrež

Ukoliko ste preduzetnik ili malo preduzeće, a nemate svoju web prezentaciju, možete se prijaviti ostavljajući svoje podatke. Nakon toga, naš tim će vas kontaktirati, izabraćete jedan od pet ponuđenih modela prezentacije, dostaviti svoje tekstove i fotografije i, najzad, izaći na globalnu svetsku mrežu i predstaviti svoje poslovanje! Osim nove prezentacije, svaki 1001 web sajt će dobiti  svoje mesto i štand  na Virtuelnom sajmu – http://www.efair4u.com gde može da prezentuje svoje poslovanje prikazivanjem fotografija proizvoda, dokumenata ili video materijala. Uz 1001 web sajt preduzetnici i mala preduzeća dobijaju i Virtuelni štand sa 101 MB besplatnog uploada! Prijava se nalazi na sajtu SBB-a:

Izvor: SBB

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi