4,6-inčni Xiaomi Mi S stiže sa Snapdragonom 821 i 4 GB RAM-a

Predstojeći telefon će se odlikovati 4,6-inčnim ekranom 1080p rezolucije sa 2.5D staklom dok će se ispod haube nalaziti Snapdragon 821 čipset.

Poslednjih godina ukoliko ste želeli manji telefon ali sa specifikacijama flagship modela, niste imali naročiti izbor. Sony je bio jedan od retkih koji je nudio premium performanse u malom pakovanju. Japanska kompanija je ove godine odlučila da izađe sa takvog tržišta pa je Xperia X Compact samo telefon srednje klase. Međutim, ovog puta nam nešto slično sprema kineski Xiaomi a to je telefon koji nosi naziv Xiaomi Mi S.
Predstojeći telefon će se odlikovati 4,6-inčnim ekranom 1080p rezolucije sa 2.5D staklom dok će se ispod haube nalaziti Snapdragon 821 čipset. Telefon će pored toga imati i 4 GB RAM i 128 GB interne memorije, kameru od 12 megapiksela sa Sony IMX378 senzorom, 4 K video snimanjem i dual LED blicem.
Treba istaći i da će se novi telefon odlikovati baterijom od 2600 mAh koja dolazi sa podrškom za Qualcomm Quick Charge 3.0 punjenje preko USB Type-C porta, a tu je i skener otiska prstiju. Za sada nemamo informacija o datumu predstavljanja niti o ceni telefona.
Xiaomi nije zabrinut zbog pada prodaje telefona
Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi