Greška

Došlo je do greške.

Cooler Master Universal Laptop Charger - USNA 120

07.11.2011 08:45 | 1 Mobile
Cooler Master Universal Laptop Charger - USNA 120

Bojan Dančuo

Ovaj uređaj je osmišljen sa vrlo jednostavnom osnovnom idejom - da vam omogući da umesto više punjača možete da koristite samo jedan. Uz to, relativno skromne dimenzije garantuju da neće zauzeti previše mesta u vašem prtljagu.

 

 

U pakovanju se dobija sam punjač, kabl za povezivanje punjača sa strujom, kabl za povezivanje punjača sa laptopom, set adaptera za razne tipove laptop konektora za napajanje, torbica za transport i uputstvo.

 

 

 

Napajanje ima konektor za dovod struje od 220V sa jedne strane, dok se sa druge nalazi jedan izlaz za napajanje laptopa, kao i dva USB konektora za punjenje uređaja koji se povezuju na taj način. USB konektori daju više struje nego oni na računaru, pa će se uređaji na ovom punjaču puniti brže nego ako ih povežete na USB konektore PC-a. Izlaz za punjenje laptopa može da isporuči do 120W, što je sasvim dovoljno za sve osim nekih baš ekstra jakih igračkih laptop konfiguracija.

 

 

 

Set konektora koji se dobija pokriva zaista širok spektar proizvođača. Nismo uopšte sigurni da bi bilo moguće naći neki laptop kojem ni jedan od ovih završetaka ne odgovara. Kada dodate ovaj nastavak na kabl koji ide iz punjača, dobijate nešto što izgleda kao sasvim normalan originalan punjač, a adapter stoji čvrsto i ne postoji mogućnost da napravi neki kratak spoj.

 

 

 

LED koji se nalazi sa gornje strane punjača svetli zeleno kada je uređaj uključen, a promeni boju u crvenu kada je priključen neki USB uređaj na njega. Odlično je to što je moguće istovremeno napajati laptop i puniti dva USB uređaja, tako da vam treba samo jedna utičnica za više uređaja. Time ovaj model postaje upotrebljiv čak i u kućnim uslovima, a ne samo kada ste na putu.

 

 

Cooler Master USNA 120 je definitivno jako zgodno parče hardvera za svakoga ko putuje i nosi više mobilnih uređaja sa sobom. Cooler Master je očigledno ovo i imao u vidu, pa se uz njega dobija i zgodna mala crna torbica u koju je moguće spakovati punjač i prateće kablova. Uz adaptere za sve moguće tipove laptopova i mogućnost istovremenog napajanja tri uređaja, definitivno ga treba uzeti u obzir kao mogućeg vrednog saputnika.
 

Komentari

0 Dodaj komentar

Choiix Mini Air-Through i UCool

Tablet dodaci: Cooler Master Mobile Wave Stand i Wake Up Folio

10104
10105
10106
10107
10108
10109