Greška

Došlo je do greške.

Benchmark u poseti Nordeusu: Data Science praksa za studente

24.02.2016 02:34 | 0 Biznis IT
Benchmark u poseti Nordeusu: Data Science praksa za studente

Kompanija Nordeus, jedna od najuspešnijih kompanija za razvoj video igara u Evropi i zvanično najbolji poslodavac u regionu, raspisala je konkurs za tromesečnu plaćenu praksu za mlade talente iz oblasti Data Science. Otišli smo do Nordeusa i zabeležili veoma zanimljive kadrove, te dobili pojašnjenja i više informacija o čemu se zapravo radi. Pogledajte našu reportažu.

Praksa je pažljivo osmišljena kao kombinacija individualnog mentorstva i samostalnog rada na realnim projektima u okviru Data Science tima. Cilj je da, u planiranom periodu, studenti steknu što više znanja i iskustva, probaju najnovije alate i tehnologije iz industrije i upoznaju se sa značajem Data Science-a u procesu pravljenja igara. Rok za prijave je 6. mart. Pored toga, polaznici će dobiti priliku da rade na igri Top Eleven koja ima više od 130 miliona korisnika širom sveta, ali i na novim igrama.

nordeus6.jpg

Tokom perioda za prijave, koji će trajati od 8. februara do 6. marta, Data Science stručnjaci Nordeusa držaće niz predavanja na fakultetima širom Srbije. Oni će sve zainteresovane studente upoznati sa mogućnostima primene znanja iz ove oblasti u jednoj od najvećih i najbrže rastućih industrija na svetu - gejming industriji.

nordeus3.jpg

Nakon perioda selekcije koji će trajati od 7. do 18. marta, najbolji kandidati će svoju tromesečnu praksu početi od 21. marta. Studentima van Beograda, Nordeus obezbeđuje smeštaj tokom trajanja prakse.

Svi detalji o uslovima konkursa mogu se pronaći nasledećem linku: http://www.nordeus.com/news.htm

Prijave za praksu se mogu poslati najkasnije do 6. marta na: 
http://norde.us/internship

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na: [email protected]


Najzad, pogledajte našu reportažu i razgovore sa ljudima iz kompanije Nordeus, te zanimljive kadrove koje smo tom prilikom zabeležili:Komentari

0 Dodaj komentar

Benchmark u Varšavi: MasterCard mobilna plaćanja

Sinergija 16: Integrated Destination (Video)

  • Povezane teme:
10604
10605
10606
10607
10608
10609